Lubor Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Někde jsem četl, že loď sedí v kleci na kurtech, někdo říkal že na nějakých trámech. Jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Lubore v tý kleci sedí na volno , ale fakt neměj nervy , on ti všechno řekne ,každá lod tam sedí trošku jinak . Na kurtech je to na Slapech , když tě na vleku a traktoru převážejí přes hráz . Podobný popis asi není ,každý to má jinak , já mám ploche dno tak ani fendr nepotřebuji ale lodě s kýlem už ano .Ale oni ti tam všechno ukážou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 No ne každý kdo tam pracuje je ochotný něco vysvětlit. Loď sedí na dřevěné podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Mám rád více informací předem, abych si udělal obrázek a zachoval se následně podle sebe nejlepším způsobem. Nesnáším závislost na schopnostech a okamžité náladě jiných. Už jsem si vícekrát nechal v nějaké nové situaci poradit či pomoci a ukázalo se to jako blbost, protože radící či pomáhající něco nedomyslel....Např. domácí mi v HR při spouštění lodě "pomohl" tak, že jí shodil mimo rolny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 pro představu pohled z horní vodyhttp://img5.rajce.idnes.cz/d0507/6/6296/6296916_59d3b1473238447dc57d0af05d842309/images/DSC01412.jpg?ver=0takto ta klec vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Červen 2017 Sdílet Odesláno 15. Červen 2017 Už se na to těším. Bude to něco nového. Není ten obrázek z doby před rekonstrukcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Nééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Má to mít šířku 3 metry. Na fotce vidím 2,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Co je pak tohle?http://www.lode.cz/re/orlikvytah/images/IMG_6054.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 To samé ale z druhé strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Nehádám se, jen jsem zvídavý.Podle mne starý výtah:http://www.pobytovelode.cz/userfiles/spec/pobytove_lode/gallery/image/V%C3%BDtah.jpg Nový:http://www.pribramsko.eu/images/120618-zdvih-orlik/02.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červen 2017 Sdílet Odesláno 16. Červen 2017 Jo možná to tak je a asi máš pravdu, (foto co jsem ukazoval bylo z roku 2006) ale oproti tomu starému jediné co se změnilo tak jsou z jedné strany otáčející se zábrany místo prostoru pro stání - umožňuje lodě do tří metrů šířky a asi nový nátěr. Jo a vlastně taky tam přibyli ty popruhy ale i když tam jezdím každý rok min. 2x tak jsem je ještě neviděl nikoho použít. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Červen 2017 Sdílet Odesláno 20. Červen 2017 Zdvihadlo jsme si o víkendu projeli nahoru a dolu. Obsluha byla milá a ochotná. Navedl nás do klece tak, že motor zůstal venku a nemusel jsem ho zvedat. Pak jsem na jeho pokyn pootočil zábranou vpravo vzadu, aby se zúžil prostor pro loď. On nás přitáhnul k levému okraji, popojel, loď sedla na kýl a opřela se otěrovou lištou vlevo. Tam jsem pak měl za úkol dělat celou cestu závaží, aby se nekácela. Fendry nechtěl, prý někdy praskly a byl problém. Popruhy tam měl k dispozici, ale nepoužili jsme je. Skřípalo to jako když brzdilo starý metro, ale dovezlo nás to tam i zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jehne Odesláno 20. Červen 2017 Sdílet Odesláno 20. Červen 2017 Je to tak, telefonicky jsem hovoril s pracovniky lodniho vytahu Orlik a je to 8,5m x 3m do 3,5t vahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 20. Červen 2017 Sdílet Odesláno 20. Červen 2017 Metro neskripalo, ale smrdelo jak se upalovaly paznehty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Červen 2017 Sdílet Odesláno 20. Červen 2017 Co já pamatuji je tam ocelový rošt prokládaný dřevem.nic moc . Jelikož oterovou lištu skoro nemám tak se vždy pokouším domluvit popruhy které se podle novely předpisů na výtahu mají používat pouze na kýlové plachetnice.Tak si říkám už aby udělali tu vanu.😥 Riziko poškození je samozřejmě na kapitánovi lodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky