Přejít na obsah
Plavidla.cz

Jaký motor?

JirkaXt

Doporučené příspěvky

Já kotvím v marině pod bývalím rk Salaš, bílý motorák s bleděmodrým pruhem, jméno Laura po půvdním majiteli. Proti proudu pluji pokaždé a v Bukovanské zátoce se také zdržuji dost často. tak se určitě zastavím. Můžem třeba zajít i na jedno, pokud budeš mít povolenou vycházku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to JirkaXt: oni se ty 99kW motory hodně nabízejí, protože jsou ještě do limitu VMP 100, tedy bez praktickejch zkoušek, nad 100kW už mzusíš dělat praktický a to se každému nechce, i když je to brnkačka.

Aha, tak to je jasný, ale taky mi neseplo, že mám jen VMP do 100kw, navíc mám platný chorvatský papíry, ale nevím jestli je u nás uznávaj. No budu hledat člun s 4.3L motorem. Nemáte nějaký osvědčený server kde se dá dobře koupit.

Díky.

U nás chorvatský papíry neuznávaj, a chorvatský snad platí jen na mořem u nás je to vnitrozemská plavba. Ale rozšíření o praktický není problém, už děláš jen praktickou zkoušku, což je brnkačka.

Odkaz ke komentáři

Jasně, myslel jsem si to. Udělám rozšíření, není problém. Už hledám lodičku.

To jso hezký starosti - myslím to hledání lodičky. -:) :)

No musím ti říct, že jsem v tom zabořený a skoro vůbec nic jiného neřeším, vždycky když se mi loď zamlouvá tak je to hrozná rána nebo slaboch motor.

Už abych to měl vyřešený, další problém je moje jazyková slabost, musím volat přes známého.

Tak pořád hledám a snažím se pokořit vlatní lakotu.

Odkaz ke komentáři

Ale rozšíření o praktický není problém, už děláš jen praktickou zkoušku, což je brnkačka.

Taky jsem myslel, že po zkoušce mi jen vyměněj průkaz s neomezeným M, volal jsem do Děčína a paní úřednice mi řekla, že musím znovu zaplatit všechny kolky (450,- Kč), rejstřík, doktora, jako bych zkoušky dělal znovu, jen bez testů. Tak vzhledem k tomu, že mám plachetnici to řešit nebudu.

Ahoj na vodě, Jirka.

Odkaz ke komentáři

No to dá rozum, že chtějí kolky, rejstřík a doktora, ale to je jen papírování, pak uděláš praktickou a nemusíš dělat testy.

To je jak když by jsi chtěl v autoškole rozšížení A(18) na A(21) jen tak, že uděláš jízdu. To by tě hnali. Také chtějí doktora a peníze, ale testy už ne :-)

Upraveno uživatelem Charlie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...