martin Zveřejněno 31. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 31. Březen 2009 (upraveno) Ahoj, mám zavesny motor Evinrude, dvoutakt, dvouválec, 25 HP, rok výroby pravděpodobně osmdesátá léta. Podle doporuceni tady: http://www.boatsetup.com/SparkPlugChart.html by tam mely prijit svicky Champion QL77JC4 nebo L78V nebo QL82C. Tyhle svicky se u nas nesezenou a kdyz si najdu ekvivalenty v NGK tak kazda vypada hodne jinak (BZ7HS-10, BUHW-2, BPR6HS). Predchozi majitel tam dal PAL N15. Jsem zmaten - neporadi nekdo, kdo tomu rozumi jake svicky v tomto motoru pouzivat? A pokud by nahodou nekdo mel k tomuto motoru navod/servisni prirucku, mohl by se mi ozvat? Dekuji!!! Upraveno 1. Duben 2009 uživatelem martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lodehoracek Odesláno 1. Duben 2009 Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 Všechny tyto svíčky sežene jakýkoliv servis Johnson -Evinrude.Pokud bude problém ozvete se na tel.777/216014 některé tady mám i skledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin Odesláno 1. Duben 2009 Autor Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 Diky, slo mi v prvni rade o to, jestli jsou to opravdu ty spravne svicky, pripadne kterou z nich, protoze se dost lisi - mimo jine i teplotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Duben 2009 Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 Diky, slo mi v prvni rade o to, jestli jsou to opravdu ty spravne svicky, pripadne kterou z nich, protoze se dost lisi - mimo jine i teplotou.vzhledem k platné vyhlášce a roku výroby motoru už nemá většího smyslu nějaký svíčky shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin Odesláno 1. Duben 2009 Autor Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 (upraveno) Neresim pravni otazky a prihlasovani, ale co tam vrazit za svice. Co treba NGK BR6S pujdou? Upraveno 1. Duben 2009 uživatelem martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se