caryk Zveřejněno 27. Únor 2011 Sdílet Zveřejněno 27. Únor 2011 Nejni někde odkaz na tyto nádrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Únor 2011 Sdílet Odesláno 28. Únor 2011 Co se týče Hněvkovic Ti moc neporadím a co se týče Orlíku, který úsek Tě zajímá - přeci jen to je dost velká plocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 28. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2011 Spíš na začátku tj,od Týna nad Vltavou pod kořenskem Protože na Kořensko neni spolehnutí sou tam jenom občas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Únor 2011 Sdílet Odesláno 28. Únor 2011 Prohlídnu fotky z loňský cesty a zkusím ti sem hodit nějaký odkazy. Jak velkou loď budeš dávat na vodu a čtyřkolkou nebo jen dvoukolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 28. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2011 Prohlídnu fotky z loňský cesty a zkusím ti sem hodit nějaký odkazy. Jak velkou loď budeš dávat na vodu a čtyřkolkou nebo jen dvoukolo?Lod 6 m a 4 kolku -jestli máš na mysli káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Březen 2011 Sdílet Odesláno 1. Březen 2011 Jen jsem to chtěl vědet abych ti nedával odkazy na sjezdy kde se bez čtyřkolky nehneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 2. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Březen 2011 Jen jsem to chtěl vědet abych ti nedával odkazy na sjezdy kde se bez čtyřkolky nehneš.Jo a tahám to Patrolem tak sjedi všude teda skoto všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Březen 2011 Sdílet Odesláno 3. Březen 2011 for caryk - zkus vydržet, teď mám pracovní frmol ale příští týden bych se k tomu mohl dostat a něco Ti pohledat, možná už tam ale bude i něco co znáš sám - no uvidíš, třeba ti to pomuže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 3. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2011 for caryk - zkus vydržet, teď mám pracovní frmol ale příští týden bych se k tomu mohl dostat a něco Ti pohledat, možná už tam ale bude i něco co znáš sám - no uvidíš, třeba ti to pomuže.Hlavně f klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Březen 2011 Sdílet Odesláno 6. Březen 2011 For Caryk - tak jsem prohledal co jsem nafotil a zjistil jsem, že takovéhle místa jsem zrovna nefotil ale dal jsem z toho dohromady alespoň vzpomínky na místa kde by se dalo spusti loď do vody , ale stejně by to chtělo znovu prověřit byl jsem tam napsledy loni v létě a mohlo se lecos změnit. Dávám sem fotky včetně gps souřadnic, bez popisů - když hodíš souřadnice např. do www.mapy.cz tak ti přímo vyjede požadované místo a uvidíš i souvislosti kudy se tam dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Březen 2011 Sdílet Odesláno 6. Březen 2011 Anachy - ta místa znám dobře, byť jsem tam loď nikdy nedával. Myslím, že většina je dost bahnitých (obecný problém celého hořejšku Orlíku) a bude-li voda trochu níže, nebude to žádná slast. To bych to raději spustil v Týnu, Kořensko proplavuje podle rozpisu bez problémů. Je-li vody tak málo, že Kořensko nejede, tak ty sjezdy budou za trest. Možná to není u všech pravda, máte-li někdo konkrétní zkušenost - sem s ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Březen 2011 Sdílet Odesláno 6. Březen 2011 No je mi jasné, že to není žádné terno ale "caryk" chtěl sjezdy pod kořenskem tak jsem dal do placu místa o kterých vím. Tahá to patrolem tak ten už si z lecčíms poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 6. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. Březen 2011 No je mi jasné, že to není žádné terno ale "caryk" chtěl sjezdy pod kořenskem tak jsem dal do placu místa o kterých vím. Tahá to patrolem tak ten už si z lecčíms poradí.Jo díky za vodkaz jestli bude tenhle tejden hezky tak to pojedu skouknout a hodím info protože pověsil patrola na navijak a mohu couvnout do vody cca 1,5 mhluboké a to na lodku stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Březen 2011 Sdílet Odesláno 6. Březen 2011 Ještě možná tohlehttp://img703.imageshack.us/img703/9491/sjezdtemevr.png Po silnici jsem tam nebyl, údajně byla jeden čas zavřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 18. Březen 2011 Sdílet Odesláno 18. Březen 2011 (upraveno) Ještě možná tohlehttp://img703.imageshack.us/img703/9491/sjezdtemevr.png Po silnici jsem tam nebyl, údajně byla jeden čas zavřená.Dá se tam dojet, ale bývají tam davy rybářů, kteří koukají na auto s lodí velmi nevraživě. Mají tam rozestavěná auta, stany a pruty a tak se tam ta loď ani nedá spustit. Další problém nastává, když se tam má člověk s tím vlekem otočit.... Upraveno 18. Březen 2011 uživatelem malahavranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 10. Červen 2011 Sdílet Odesláno 10. Červen 2011 Nemáte někdo tip na dobrý sjezd do vody na Orlíku? Někde mezi hrází a Orlíkem. Na spuštění 6,7m plachetnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 11. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 11. Červen 2011 Minulou sobotu se to projižděl a je to celkem na nic:Na hrázi tito sundaji jeřábem cena 1000,- a naložení taky 1000,-Kemp Popelíky- hned vedle tam je to možné ale jenom večer a ráno než se zažnou lidi koupat ale je to v zátoce a SPS tam zakázala vplutí takže na svoje triko ,majitel chce 900,- a prej zatim nikomu pokutu nedali.Kemp Trhovky - prej to jde ale s menší lodí -závora tam zvedá cca na 45 stupnů takže s autem a vlekem kdyš máš vejšku lodě cca 2,5 m nelze podjet. Jo a cesta na ho..o vjezd do kempu je ostrý esíčko s náklonem na recepci Kemp Podskalí - zákaz spouštění od SPS Kemp Radava- zákaz od majitele kempu Tento tejden zajedu na kemp Cervemá,Pod most v Temešváru,Struohy Hladná a dam vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červen 2011 Sdílet Odesláno 11. Červen 2011 Dalo se docela bez problému v marine Barandov za prijatelný poplatek viz odkaz : http://www.yachtclubbarrandov.cz/pristav/ nevím jak letos uz jsem tam nejakej rok nebyl. Taky to šlo na Vystrkově - co stojí hotel je tam do vody sjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Červen 2011 Sdílet Odesláno 11. Červen 2011 Tak jo, přidám své zkušenosti a poznatky,Vezmu to od hráze po druhé straně než Caryk až ke hradu.1) kemp Spálenka - jde to , aspoň loni to šlo, hned za závorou a vvrátnicí, ale pouze malé lodě, pozvolný sjezd, tráva a písek, ale je tam bahno pokud je méně vody a lidi se netvářej moc přívětivě. Parkování mimo kemp na příjezdové cestě v lese cca 150m nad kempem.2) kemp Lavičky - nelze, kousek za Lavičkami - v chatové oblasti to jde krásně, ale je tam závora, zákaz vjezdu a strašně neochotní chataři, kteří jak vidí auto s lodí tak startují jak papírový čerti - tím nechci nikoho urazit a kdyžtak se omlouvám, ale byl jsem takového jednání svědkem.3) Vystrkov u hotelu, jde to, ale je to teda dost příkré, chce to 4kolku a pevný nervy, myslím že je tam závora, a nevím jestli chtějí něco platit, ale lodě tam sundavají. Nejdříve bych se asi informoval v tom hotelu.4) Kemp Velký vír - nelze , vedle v jachtklubu Barandov to je luxus.... ale zaplatíš jak za spuštění tak vytažení a ještě za parkování a pokud správce usoudí že máš malé auto, nepustí Tě anebo Ti nabídne služby jejich autem...a zase platíš.....Tolik co vím a projel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sehnal Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Dobrý den, prosím nevíte jestli je možné někde v Týně nad Vltavou dát 2t motorový člun z přívěsu na vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 Po přejezdu mostu z od Temelína , (budejovic a podobně ) odbočit doprava a asi 300 metru je to proti proudu levá strana , sjezdy tam jsou 2 , asfaltový zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 8. Červen 2014 Sdílet Odesláno 8. Červen 2014 http://www.mapy.cz/s/a53E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 Na ty doporuÄené sjezdy bacha. Jde to jen za plného stavu. Je tam schod, tak aby jsi tam nezůstal. BezpeÄnÄ›jÅ¡Ã je to tady:http://www.mapy.cz/#!x=14.411342&y=49.227107&z=18&t=s&l=15&umc=9g.1Mx8CA4¨=T%C3%BDn%20nad%20Vltavou%2C%20okres%20%C4%8Cesk%C3%A9%20Bud%C4%9Bjovice&u=u 49°13'37.341"N, 14°24'40.808"EAhoj Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se