pepuco Zveřejněno 19. Únor 2011 Sdílet Zveřejněno 19. Únor 2011 Prosím Vás ako máte riešené kotevné kladky na gumených člnoch. Prípadne dajte link na nejakú stránku, kde sa dá kúpiť. ÄŽakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Únor 2011 Sdílet Odesláno 19. Únor 2011 Při váhách kotev pro gumové čluny se mi to jeví dost zbytečné. Jezdím po moři, kde je gumáků spousta, dost dlouho, ale kladku jsem na žádném nikde neviděl (možná jsem si nevšiml). Možná na něčem větším ... - jak to máš velké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuco Odesláno 19. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2011 Při váhách kotev pro gumové čluny se mi to jeví dost zbytečné. Jezdím po moři, kde je gumáků spousta, dost dlouho, ale kladku jsem na žádném nikde neviděl (možná jsem si nevšiml). Možná na něčem větším ... - jak to máš velké?čln je 3m. Nejde mi o kladku na klasicku kotvu, ale na závažie. Aby som to lepšie vysvetlil tak: čln používam na lov rýb a na lepšie ukotvenie mám dve 9kg. Závažia. Pri zadnej časi nie je problém, ale na prednej som niekde videl na videu len to nemôžem nájsť nejakú kladku. Maník tam v pohode cez to ťahal lano so závžím do lode. Ide mi čisto o praktičnosť, keď som v člne sám a nechcem skákať z jednej strany na druhú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 19. Únor 2011 Sdílet Odesláno 19. Únor 2011 (upraveno) Na netu jsem krom větších člunů nic rozumného nenašel a ani si nevzpomínám na nějaké řešení. Ale pokud je to člun z pevnějšího materiálu, asi bych to promýšlel jako kladku na větším tvarovaném plechu, ten přidělat k "záplatě" a tu přilepit na tubus.edit - je to jen nápad, nikdy jsem to neřešil Upraveno 19. Únor 2011 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 20. Únor 2011 Sdílet Odesláno 20. Únor 2011 Tady je řešení: http://www.cmp-shop.eu/produkty/ceredi/prislusenstvi/adventure/kotevni-plato-v1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepuco Odesláno 25. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 25. Únor 2011 Takže vďaka Tomasovi som to našiel a dokonca aj v PL za super cenu http://www.pontony.net.pl/kotwice.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 21. Leden 2013 Sdílet Odesláno 21. Leden 2013 Tady je řešení: http://www.cmp-shop.eu/produkty/ceredi/prislusenstvi/adventure/kotevni-plato-v1/správný odkaz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 22. Leden 2013 Sdílet Odesláno 22. Leden 2013 Na 3m gumáku používám 2,5kg skládací kotvu s 6mm lanem, v pohodě mi stačí na silným proudu pod Střekovem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se