packa Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 http://img.janforman.com/20141209165jo20.jpg až se jaro zepta co jsi dělal v zimě-trochu vyčištěny sjezd -Viky co ty na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Kde to je ? Oseček ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Jo už to vidím Starý Kolín ,, tam to je drsný ten příjezd ve vodě , samej šutr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 (upraveno) Ještě by to chtělo druhou stranu, letos jsem tam měl problém...... bez předního náhonu :rolleyes: Upraveno 9. Prosinec 2014 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 až se jaro zepta co jsi dělal v zimě-trochu vyčištěny sjezd -Viky co ty na toTo jako ze tam nebudeme letos (vlastne pristi rok) blbnout s krumpacem? To se mi libi!! :D Ještě tam spachat nejakou tu malinkou lavku na vlezeni do lode, to jsme taky letos nestihli. Ještě by to chtělo druhou stranu, letos jsem tam měl problém...... bez předního náhonu :rolleyes:To je divny, ja ne... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 9. Prosinec 2014 Protoze ja tahal az po tech destich...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 10. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 Maxiku-taky je to v planuViky-Max myslel protejsí breh,jinak na jare bude brigada na tu lavku a je potreba porovnat par sutru ve vode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2014 OK.Nejak se na tom domluvime. Postihl mne ohledne lavky nejakej napad, tak to muzeme probrat az se sejdem.Zitra odpoledne bych se mohl stavit, jedu si do Kolina pro preklizku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Březen 2017 Sdílet Odesláno 14. Březen 2017 Zdravim pratele a trochu oprasim toto tema. Zajimal jsem se o budovani novych kratkodobych kotvist pro mala plavidla, tak jak se tomu deje nyni tady u nas na dolnim Labi a zde je vyjadreni RVC. Vypada to, ze bychom si mohli jiz zanedlouho zase trochu lepe uzivat cestovani.Vyjadreni Reditelstvi vodnich cest:"Velice nás těší Váš zájem o plavbu na Labi a vnímáme zásadní nedostatek ve vybavenosti vodní cesty v podobě kvalitních a bezpečných veřejných přístavišť. Už několik let připravujeme a máme vyprojektovánu sérii přístavišť, pro kterou se nám zatím ale bohužel nepodařilo získat stavební povolení díky administrativním úskalím s Povodím Labe. Nyní (tj. na počátku roku 2017) se po více než dvou letech podařilo problém vyřešit a postupně aktualizujeme doklady tak, abychom do 2 měsíců podali na stavební úřady kompletní žádosti o stavební povolení. Na konci letošního roku by tak mohla být první série přístavišť připravena k zahájení stavby.Jedná se o přístaviště Děčín – Smetanovo nábřeží, Malé Žernoseky, štětí, Roudnice nad Labem, Mělník, Neratovice, čelákovice, Nymburk, Poděbrady, Oseček, Kolín a Davle na Vltavě. Další lokality budou následovat.V případě Malých Žernosek je situace stejná, podle původních plánů se mělo stavět, byly připraveny finanční prostředky, ale administrativu se nepodařilo překonat. Nicméně nyní je situace také nadějná a tak příští rok bychom měli začít stavět. Věřím, že už v příští plavební sezóně 2018 budete mít plavbu na Labi příjemnější." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Březen 2017 Sdílet Odesláno 14. Březen 2017 tomas80 tohle již slibují 2 roky . V prosinci jsem podal žádost o 5 metrové molo ,,, ještě z kraje března si to podávali po závodech s tím že mám vše ok . Ve skutečnosti na to serou a když nepošlu mail v kopiích na náměstka a ředitele Povodí Labe tak na to referenti serou . NO a to po schválení mně čeká vodoprávní úřad + Plavebka tvl to je byrokracie jako svině , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Březen 2017 Sdílet Odesláno 16. Březen 2017 JJ taky si o tom myslim sve, ale u nas to docela rozjeli s tema kotvistema, tak doufam, ze to bude pokracovat dal. Letos chci jet stredni Labe, tak s tim molem koukej pohnout, at se mam kde vyvazat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 16. Březen 2017 Sdílet Odesláno 16. Březen 2017 Tomas 80 mám pro Tebe nachystanu i kotevní boji ,, ale vzhledem k velikosti tvojí lodi , to uvážu ke stožáru vysokýho napětí , ok trochu nebezpečná ,, ale jsou tam sumci , nějako ty dráty milujou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Březen 2017 Sdílet Odesláno 18. Březen 2017 Hele Tome má Tě rád, ale tu Tvoji "Carevnu" bych fakt k molu nechtěl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 18. Březen 2017 Sdílet Odesláno 18. Březen 2017 Je mi to jasny :lol: Ale zatim muzes bejt v klidu, protoze na Slapy se zatim stejne nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Květen 2017 Sdílet Odesláno 13. Květen 2017 (upraveno) pristí víkend 20.5. se kona potlach v zatoce do ,,Veletovske piskovny,, vjezd byl vycisten a probagrovan tak by vplutí melo byt bez problemutak kdo popluje okolo....... melo by se i kde vyvazat-mame slibeny pram jako molo je to ř.km. 927.8 Upraveno 13. Květen 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 14. Květen 2017 Sdílet Odesláno 14. Květen 2017 Ahoj Packo,to jsem si ani nikdy nevšiml, že je tam odbočka do "Veletovské pískovny". To je něco nového? Jak daleko se tam dá proplout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Květen 2017 Sdílet Odesláno 14. Květen 2017 https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=15.2948268&y=50.0266697&z=16&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9i1VaxXeGdhH8hQj&ud=50%C2%B01%2735.806%22N%2C%2015%C2%B017%2742.883%22E&ud=50%C2%B01%2748.888%22N%2C%2015%C2%B018%275.555%22Eveletovska piskovna-pred splavnenim Labe do Chvaletic to bylo poslední místo kam se dalo doplout a stravit par dní-dalo se vplout až do vesnice a pak to bylo par metru do ,,osvežovny,,-nebylo vyjímkou že tam kotvilo víc jak 10 lodí-na to se pamatuje např.Davidna tom vetsim ostrove byvala zakladna naseho oddílu kam jsme jezdili ze Stareho Kolina na kanoich a pramickachbohužel v polovine 80-tych let se vjezd zasypal-na natlak rybařu- jako i piskovna na protejsim brehu a tak zustala pristupna jen první zatokacíl je tam vytvorit nerarocne taboriste a do budoucna snad i neco víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Packo, moc dík za info. To jsem netušil. Moc hezký plán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Leden 2018 Sdílet Odesláno 9. Leden 2018 Tak trochu oprasim toto tema. Zase po case sem zaslal dotaz na RVCCR ohledne kotvist na Labi, Vltave a dale upravu podjezdnych vysek na Horinskem kanale a zdvihadlu na Slapy.Vyjadreni ohledne kotvist na Labi a Vltave:Loni se podařilo administrativní překážky vyřešit a tak momentálně pro většinu přístavišť běží stavební řízení.Na středním Labi od Mělníka do Kolína je aktuálně v prosinci 2017 vydané stavební povolení v Nymburce, běží řízení v Neratovicích, Mělníku, u dalších se kompletuji stanoviska dotčených orgánů k projektové dokumentaci včetně Malých Žernosek. Kromě toho je stavební povolení také na Vltavě v Davli. Zahájení stavby na první vlně očekáváme letos na jaře, nicméně už vidíme skepticky, že by se letos na sezónu podařilo první přístaviště zprovoznit. Nicméně nyní by už povolovací řízení a výstavbu nemělo nic zastavit, takže věřím, že se brzy přistání u nových přístavišť dočkáte.Dale dotaz na podjezdne vysky a zdvihadlo:Zvedání mostů na Hořínském kanále včetně Hořínské komory postupuje intenzivně do realizace, protože všechny stavby mají pravomocná stavební povolení, momentálně se doprecizovávají zadávací dokumentace na zhotovitele staveb a tyto tendry se během 1. čtvrtletí tohoto roku rozjedou. Očekáváme, že v létě letošního roku se rozběhnou stavební práce a v roce 2020 bude hotovo.U Slap je situace složitější, protože lodní zdvihadlo má územní rozhodnutí i EIA, ale komplikované jsou tam pozemky, jež vlastní soukromník a jeho představa o podmínkách výkupu není slučitelná s našimi možnostmi danými legislativou. Nebude možné proto postupovat jinak než pozemky vyvlastnit, kde letos očekáváme snad pokrok a v příštím roce zahájení projektování ke stavebnímu povolení.Bohuzel to asi zatim shrnu slovy, doufam, ze do duchodu se toho dockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 9. Leden 2018 Sdílet Odesláno 9. Leden 2018 Optimsto, to jsem si před 20ti roky myslel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se