z.mor Zveřejněno 13. Únor 2011 Sdílet Zveřejněno 13. Únor 2011 Prosím o radu kde sehnat karburátor na mercury f6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 13. Únor 2011 Sdílet Odesláno 13. Únor 2011 No já bych kontaktoval nějaký servis, ale cena bude vysoká, myslím, že nový stojí 5000.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 13. Únor 2011 Sdílet Odesláno 13. Únor 2011 Pokud ti někdo poradil, že pětku zdvihneš na šestku tím, že vyměníš karbec, tak si myslím, že to blbost, můj názor je ten, že postačí nový vzdušník, nebo jak se to jmenuje. Ten co pouští do difuzoru benzín s plovákové komory. Já mám šestku, měl jsem to rozdělané, protože se mě tam dostal bordel a myslím si, že se výkon zvedne právě tím, že se tam dá ten nový díl, který má v sobě větší otvor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.mor Odesláno 23. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 23. Únor 2011 V servisu mě mě řekli že se musí vyměnit karburátor.Že nestačí vyměnit vzdušník a trysku.Karburátor na šestku má většídifuzor.U některých motorů je tam daná vložka u tohoto ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se