Přejít na obsah
Plavidla.cz

Mikrovlná trouba 12V

Stanley

Doporučené příspěvky

Ono se mi jeste nikde tady u nas, ani treba v HR nestalo, ze by nekdo chtel krome technicaku jakekoliv jinek potvrzeni atd., ale !!!!! to je trochu zavadejici, protoze to potvrzeni pripadne revizi po Vas samozrejme nikdo nebude chtit do doby, nez se neco stane.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud při technické prohlídce plavidla si technik od SPS všimne, že máš v lodi plyn, nadá ti technickou, dokud nebude mít revizní zprávu od jimi schváleného revizáka, zrovna tak pokud máš břehovou přípojku a v lodi rozvod 230V, tak budou chtít revizi na elektriku. Ovšem co oči nevidí to srdce nebolí. Proto pnyňáci před technickou vyndavaj vařiče, atd.
Odkaz ke komentáři

Až se něco stane,tak nebude co vyšetřovat a koho obviňovat.Proto se snažím aby bylo vše v perfektním pořádku.

Dovedu si po zkušenostech s pojišťovnami představit situaci, když mě v Chorvatsku pojistí na škody na zdraví do 3,5 mil kn za nějakých 360 kn, jak budou hledat cokoliv, aby nemuseli platit...

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Tak mam pro Vas zase jednu zkusenost. Jak jiz bylo zminovano, tak vetsina z nas vcetne mne ma na lodi varic na tekuty lih. Jeste loni jsem pouzival klasickej lih z drogerie na ktery jsem daval odkaz na zacatku tohoto vlakna. Nicmene tento lih ma par nevyhod. Tou prvni je, ze zrovna nevoni a druhou je, ze docela hodne ocuzuje nadobi. Letos v zime jsem rejdil po netu a nasel jsem, ze se delaj takzvane Biokrby, ktere nepotrebuji komin a jako palivo se v nich pouziva Biolih. Hnedko mne napadlo, ze ten Biolih pouzivany v techto krbech by asi nemusel tak zapachat a jelikoz jako dekorace se k temto krbum prodavaj keramicka polinka, tak by nemusel ani kourit. Tudiz jsem hnedko na jare upaloval do nejblizsi prodejny krbu a jedno baleni tohoto lihu si koupil. Samozrejme se mi to nechtelo zkouset na lodi, takze jsem vzal starou patronu z varice a vyzkousel to na ni venku v krbu. No a ono to fungovalo. Takze jsem se odhodlal nalit do patrony co jsem loni kupoval a pouzivam v lodi. Vysledek je ten, ze od zacatku letosni sezony jiz na vareni v lodi nepouzivam nic jineho. Pri vareni nic nesmrdi a okoureni nadobi je take o dosti mensi. Jeste neco tam obcas je, ale to prisuzuju tomu, ze jsem v teto patrone loni varil jeste klasickym lihem.

Tedy mohu toto vrele doporucit. V prodejne co mam v mem okoli maji od vyrobce DECOFLAME a 3l baleni jsem zrovna vcera kupoval za 225 Kc. No sice na mne trochu koukali, ze v lete kupuju lih do krbu ve vetsim mnozstvi, ale co :). Na netu jsem koukal, ze vyrobcu je vicero, ale efekt by mel byt vsude stejnej.

Odkaz ke komentáři

• 6 years later...

Možná budu za blbce, ale prosím o radu.

Právě jsem vyměnil loď, ale původní majitel bohužel nic nevěděl a na skoro všechny moje dotazy odpověděl stejně, že neví, protože to nikdy nepoužíval.

Dříve jsem měl na lodi plynový vařič. Na nové mám vařič elektřina x líh značky KENYON.

Dotaz je, odklopím víko z nádobky vařiče, naleju líh (kolik?), normálně zapálím zápalkou a vařím? Když dovařím, pouze posunu víko zpět?

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...