Petrgar Odesláno 12. Únor 2011 Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Musí být vyznačeno na vyditelném místě. Podle mého názoru anonymita pilotů nafukovacích člunů přispívá k agresivitě těchto lidí. Kromě toho nafukovací člun není loď. Je to jen taková vodní onanie.Vážený pane, asi by jste se měl nechat léčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Kamile, kurva se nerika. Jsem rad ze mam aspon laminat teda. Kdyz jsou agresivni, tak jim hod spendlik.Boule: Cvicky - to je dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil01 Odesláno 12. Únor 2011 Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Pokud jsem se někoho dotknul, tak se omlouvám. Ale na úzkém kanále, když proletí s gumákem dva metry od tebe, nadělá pěknou paseku. Už jsem měl špagety po celé lodi, vylité víno, kamarádka po jednom takovém průletu skončila ve vodě. Mimochodem u posádky gumáku zklidila tak velký úspěch, že se otočili a jeli se na ni v záchvatech smíchu podívat zblízka. Tímto bych chtěl ty dva pány na šedém gumáku s motorem Mercury 5 pozdravit a popřát jim: Chcípněte hovada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Ale jo, debila potkas leckde. Akorat je dobry pocitat jeste s tim ze nekdy maji gumaky i normalni lidi, kdyz uz o tom pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil01 Odesláno 12. Únor 2011 Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Ale jo, debila potkas leckde. Akorat je dobry pocitat jeste s tim ze nekdy maji gumaky i normalni lidi, kdyz uz o tom pises.Je to tak. To se stalo už před několika lety ale pokaždé, když si na to vzpomenu, jsem hrozně naštvaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 12. Únor 2011 Sdílet Odesláno 12. Únor 2011 Několik rad: Pozor na ponor lodě, je tu spousta zákeřných a nevyznačených mělčin. Morava je po každém dešti plná naplaveného dřeva, proto pozor na vrtuli. Betonové přístavní hrany, co tu stát v posledních letech vybudoval, jsou určeny pouze k nástupu a výstupu, nesmí se tam tedy zastavit a zajít si třeba do města. Nikdo to však nekontroluje. Pozor na stání u těchto hran na řece. Morava je známá rychlým kolísáním hladin. Pozor taky u této hrany v Uherském Ostrohu, je tam vracák, který tam zanáší spousty naplaveného svinstva. Ráno zjistíte, že je o metr více vody a že stojíte uprostřed klád, klacků, různých trosek, trsů trávy a utopeného zvířectva a nemůžete odjet, protože jste přivázaní půl metru pod hladinou. Rychlost plavby je omezena na řece na 25km/h a kanálech na 8km/h. Kontroly ovšem probíhají velmi sporadicky(tak 2x ročně). Pokud ovšem proplouváte přes přístavy, doporučuji jet tak, aby se netvořila za vámi žádná vlna. Není nic příjemného mít kvůli blbci, co neumí ubrat v přístavu plyn, oběd v klíně. Baťák je malý, proto příště takový blb nemůže počítat také s žádnou ohleduplností. V přístavech je nejlepší se zeptat, kam si můžu stoupnout. Předejdete tak spoustě problémů a nedorozumění. Komory fungují podle pracovní doby, od 10 do 18hod. Občas, pokud není zrovna moc pěkné počasí nebo je li ten den slabý provoz, je komorník zalezlý a nevidí vás. Potom je třeba přistát a jít ho najít. Což je velký problén, protože dodnes nejsou vybudována před komorami čekací stání. Musíte proto vyskakovat do kopřiv a bláta. Pokud i tato úskalí překonáte, vyhráno není. Jednou jsem běhal asi půl hodiny kolem komory a hledal komorníka. Ten, jak jsem zjistil později, v klidu před komorou chytal ryby a tvářil se, že ke komoře vůbec nepatří. Jinak si ale myslím, že Baťák stojí za návštěvu. I přes nedostatky je to pořád naprosto úžasná vodní cesta, vynoucí se mezi poly, lesy a městečky jižní Moravy. Je zde dostatek hospod, vinných sklepů a dalších atrakcí. Není zde nákladní plavba a osobním lodím stačí uhnout a není problém. O alkohol za kormidlem se starat také nemusíte, i v tomto případě kontroly téměř neexistují.Fajn...díky...tohle vše bych nikdy z oficiálních stránek nevyčetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se