Přejít na obsah
Plavidla.cz

Společná plavba Vltava a Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Tak to dopadlo jak jsem přesně čekal, bohužel se musím z účasti omluvit - pracovní povinosti, které nemohu odložit a ani odmítnout.

Přeju všem pěkné počasí, teplou vodu, studený pivo.

Snad se potkám s někým během sezony na vodě, na Labe se letos opět chystám, tak třeba někoho potkám. Zdraví všechny Aleš. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Akce proběhla v pohodě.Sešlo se 20 kapitánů,z toho 18 na lodích.Pro mě,ale i pro ostatní se změnila na jedno velké cvičení manévrů při záchraně lodi v nouzi(plavidlo napříč komory),odtažení plavidla bez manévrovacích schopností v bočně svázané sestavě(nefunkční pohon),spouštění lodí do vody atd.To byl vlastně pátek od rána do večera.Potom už večer probíhal v klidu během popíjení piva.Vlastně se nám postaral o zábavu Denis s Dedkom,když nestíhali doplout do komory včas.Po telefonátu s komorou jsme sehnali šoféra a vlek za auto a chystali se pro opozdilce zajet,když mi najednou zazvonil telefon a ona mi volá obsluha komory,která byla nejprve neoblomná,že nám kluky proplaví.Po jejich připlutí jsme se všichni představili,z čehož si moc nepamatuju protože mám takovou nemoc,které se říká HOSIPamatuju.Po klidné noci a ranní kávě,čištění zubů pivem jsme dostali za úkol zachránit ptápějící se plavidlo,což se nám povedlo,takže máme stále jednoho kapitána nad hladinou i s lodí.Nejkrásnější na tom byla hláška: Vole já se potápím.Odpověď ze břehu: S tím nic neudělám.Ale o tom bych nechal napsat hlavního organizátora našich bojových her,který jistě barvitě popíše své dojmy z první plavby novou lodí.Zážiků měli všichni dost.Třeba Ocelot,který si vyzkoušel,že jde s pětikoníkem na pramici vytáhnout z komory dvoutunovou loď.Angelin,který se pokoušel dotat vlečnou sestavu do kluzu(pro něj vlastně akce dosud neskončila,protože se bude v místě akce potápět a hledat docela důležitou součást našich bojovek).Dušan se naučil zacpávat díru v lodi všemi dostupnými prostředky a také poznal jaké byly zážitky při plavbě se známým motorem Vichr.Od startování bude mít mozoly asi až do druhého ročníku.Petr Kožený nám předvedl blekové přinesení čerpadla kterým jsme zvládli boj s vodním živlem a se svým autem vytahoval a spouštěl lodě jak na horské dráze.V sobotu jsme se rozprchli po okolí a večer už tam zbyly jen nejsilnější kusy.Vypili jsme dva a půl sudu,v noci krásně zmokli,ale hlavně jme získali nové přátele na vodě,takže až někam poplujeme tak se máme u koho zastavit na pokec.Byl to pěkný víkend. Už se těším na další.Fotky jsem ve víru událostí nestihl udělat žádné,ale měli jsme tam fotografa.Myslím,že to byl Hrad66 takže snad sem nějaké dá.Prosím i nějaké do mailu.Už jsem se zde vykecal dost,takže předávám slovo ostatním.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...