Přejít na obsah
Plavidla.cz

Společná plavba Vltava a Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 3 weeks later...
Ahoj,jmenuji se šnajk a do fora přispívám poprve,sic ho pravidelně sleduji.Mám malinkou kajutovku s 5hp závěsným motorem,kterou již druhým rokem neustále předělávám a s úspěchem jsem loni vyzkoušel,koncem léta jsem poprve vyrazil na vodu ( Slapy ) A vzalo mi to ještě víc než jsem si vůbec dovedl představit.Na foru sleduji přípravu srazu a hrozně moc bych se ho rád také zůčastnil,jestli to takhle jde a vezmete mne mezi sebe,berte to jako závaznou přihlášku. :-) jen musím upozornit že jsem skutečnej zelenáč a ještě jsem se neproplavil žádnou komorou. Loďka ( Brouzdalka ) mi nejede více než 12km/h a....... prostě potřebuji načerpat zkušenosti od říčních vlků a takový sraz bude ideální příležitost.Jestli jsem to dobře pochopil,tak je možnost přijed do Libčic a tam dát loďku na vodu s možností zaparkovat auto s vlekem ???? Všem děkuji za případnou odpověď a přijetí mezi vás .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Jo jinak moje cestovní rychlost proti proudu je pouze 8 km za hodinu.Strop mám na desíti.Vzhledem k tvaru trupu bych na vyšší rychlost potřeboval motor asi 40HP abych se dostal do skluzu.Takže jsem na mezní rychlosti plavby ve výtlaku.Zkoušel jsem 20HP a dostal jsem se na 12KM.Už se na vás všechny těším.
Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni.Blíží se nám termín akce,takže prosím všechny ,kteří poplují do Nelahozevse o potvrzení účasti.Prosím podrobnější informace,jako je Jméno lodi,délka,počet šemíků,počet členů posádky(děti a dospělí).Kdo chce vyrazit z Libčic a nechat zde soupravu,zavolejte na Telefon 733467051.Odplutí z Libčic plánuji na pátek 13 v 13 hodin.Pro pověrčivé mohu přidat 13minut.Nevím kolik budeme spouštět lodí,takže prosím o dojezd v dopoledních hodinách.Lodě budeme spouštět postupně jak dojedete.
Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni.Blíží se nám termín akce,takže prosím všechny ,kteří poplují do Nelahozevse o potvrzení účasti.Prosím podrobnější informace,jako je Jméno lodi,délka,počet šemíků,počet členů posádky(děti a dospělí).Kdo chce vyrazit z Libčic a nechat zde soupravu,zavolejte na Telefon 733467051.Odplutí z Libčic plánuji na pátek 13 v 13 hodin.Pro pověrčivé mohu přidat 13minut.Nevím kolik budeme spouštět lodí,takže prosím o dojezd v dopoledních hodinách.Lodě budeme spouštět postupně jak dojedete.

Objednal jsi počasí. :) :)

Odkaz ke komentáři

Zatím okolo dvaceti znovu potvrzených.Není to ale konečný počet.Stále se hlásí noví účastníci jak tady tak na JI.Odtud bylo asi 5 lodí včetně tebe na spuštění na vodu a zaparkování soupravy.

Dík za info ozvu se po víkednu to už budu mít jasno abych se mohl pořádně domluvit a nebo to úplně zabalit.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Fishmastere :-)

Tak já se určitě závazně hlásím !

Přijedu do Libčic Na 10.00 Hod,jestli tě mohu požádat,tak mi prosím rezervuj plac pro dodávku s vlekem,parkovné platím v RUMU ! :-)

Přijedeme dva a mám 5m kajutovku BROUZDALKU s 5koníkovým motorem a dobrou náladou . Už se nemůžu dočkat,tak s pozdravem a poděkováním tobě a všem co organizují tento sraz AHOJ !

ps: Jestli se ti to bude hodit věnuji 3Kg Dobrejch klobásek,třeba na posezení k ohni a od kamaráda pekaře 5 chlebů,nebo kdyby bylo potřeba více,tak dej vědět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...