fishmaster Zveřejněno 5. Leden 2011 Sdílet Zveřejněno 5. Leden 2011 Na jachting.ifo jsem četl o plánování společné plavby po Dunaji.Napadla mě myšlenka domluvit plavbu na Vltavě a Labi.Pro začátek bych rád provedl nějakou společnou plavbu na jaře.Něco jako otvírání našich řek.Akce by to byla asi dvoudenní.Začátek řekněme v Praze,pokračování po proudu do Labe a tam ukončení někde okolo Žernosek.Přenocování a potom zpět.Další skupina by vyrazila Třeba z ústí s cílem také v Žernosekách.No a třetí by mohla vyrazit z horního Labe se stejným cílem.Cestou by se připojovali další,kteří by měli zájem.Přidal by se někdo z uvedených lokalit?Bylo by asi třeba v cílové lokalitě zajistit možnost zakotvení a občerstvení.Třeba se zde nějaká cílová marína najde.Já bych to asi dokázal zajistit v Nelahozevsi,ale to bych se moc nesvezl.Také by to bylo pro ústecké daleko.Termín je dle dohody,ale asi o víkendě.Tak co bude zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Leden 2011 Sdílet Odesláno 5. Leden 2011 otočit praha - žernoseky a zpět za víkend s lodí pod 20 km/h je pěkná honička a vzhledem ke spotřebě i volovina - 200 km, já z Davle 250 kmtím ale nechci říct, že bych se něčeho takého nezúčastnil. spíš bych ale viděl Mělník, nebo víkend prodlouženej o čt - út.stát se dá kdekoli. žernoseky v marině nebo na řece u děčíňáků nebo žernoseckejch. v Mělníku Ve sport. přístavu v háfnu nebo i u regaty pod zámkem, nebo nad Hoř. komorou. všude je kousek do putyky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Leden 2011 Sdílet Odesláno 6. Leden 2011 Budu vlastenec a napisu to sem.Pro mne jedna cesta do Melnika znamena cca 90km jestli se nepletu. Nejen ze v kvetnu mozna lodicka nebude hotova, ale zatim ani neznam budouci spotrebu, jeslti se mi povede motor rozumne seridit. Jedina sance by byla kdybych si nekde pujcil 4/5HP motor. Ten muj testovaci motor momentalne zere jak tank (a to doslova) a vzhledem ke stavu lodi bych nerad provokoval SPS.Pokud se skutecne najde nekdo, kdo pojede z Tynce nebo okoli, rad se s nim par km svezu (vidim to na Kolin nebo mozna tak do Podebrad). V opacnym pripade bych musel vzit lodicku na vlek a dojet do Melnika potupne po silnici. Ale myslim ze tou dobou budu radsi investovat do vybaveni nez zbytecne hodne do paliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Leden 2011 Sdílet Odesláno 6. Leden 2011 Super nápad, sice bych to asi měl trochu z ruky ale pokud by bylo kde rozumně nechat zaparkované auto s vlekem tak bych se také rád zúčastnil (pokud budu už v té době "redy" - tím myslím "kocábku") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 6. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 6. Leden 2011 Ahoj Anachy.Parkování auta s vlekem není problém.Můžu zajistit v hlídaným areálu u mojí dílny v Libčicích.Sjezd do vody vzdálen asi 500 metrů.Samosřejmě zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Leden 2011 Sdílet Odesláno 6. Leden 2011 fischmaster - to parkování je na místech, kde to člověk nezná, vlastně ten největší problém. Pokud by se našlo místečko i pro mě, s velkou chutí se zúčastním. Ta akce se mi jeví vysloveně dobře :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2011 Místa je tu dost.Do mého prostoru se vejde tak 6 souprav.Dvě místa jsou obsazeny stabilně,takžezbývají 4.Po dohodě s fabrikou by asi nebyl problém tady krátkodobě(víkend) zaparkovat souprav 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Leden 2011 Sdílet Odesláno 7. Leden 2011 pro fishmastra - děkuji za nabídku rád ji využiji, jen musím dát dohromady do té doby "kocábku" začal jsem na podzim nějaké úpravy a vše jsem nestihl. Ale myslím, že zatím je dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. Leden 2011 Sdílet Odesláno 7. Leden 2011 Ahoj pánové také bych to rád prubnul u nás,ale vzhledem k váze mojí kocábky a toho,že jí vezu už koncem května do HR na celý rok a mám na ní ještě tolik práce /samozřejně v uvozovkách/ tak se určitě nezůčastním Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 7. Leden 2011 Sdílet Odesláno 7. Leden 2011 (upraveno) fishmaster - to je komfort větší než si kdokoliv může přát. Určitě se rád zúčastním, termínově se přizpůsobím. Nejlepší by podle mě byl konec května či začátek června, ale to je pouze osobní názor, který ochotně změním. Na moře jedu až v červenci, tak alespoň vyženu myši z válců. Upraveno 7. Leden 2011 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Leden 2011 Akce je předběžně plánovaná na 13-15 května,pokud budou vysoké průtoky tak o týden později.Doufám že nikomu nevadí plánování společně s jachting.info.Máme vlastně stejný zájem,čím víc lodí tím větší sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Leden 2011 Sdílet Odesláno 11. Leden 2011 (upraveno) AhojMuzu mit zde maly dotaz?Jaky je plan v pripade lodi cestujicich od Tynce n/L?Marina Vltava v Nelahozevsi je od Labe proti proudu ze?Nebo: Jaka je tvoje predstava programu? Upraveno 11. Leden 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocelot Odesláno 12. Leden 2011 Sdílet Odesláno 12. Leden 2011 -pro viky_cz-Nelahozeves je od soutoku s Labem 20 km (samozřejmě po vodě)-proti proudu však pojedeš pouze cca 7 km-od Hořína do Vraňan se jede plavebním kanálem, který prakticky neteče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2011 Sdílet Odesláno 12. Leden 2011 Dekuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 20. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. Únor 2011 Takže situace je asi taková.Přihlášených lodí ja cca 13 na obou fórech.Dalších 5 mám zde v mém okolí.To pro mě znamená dotáhnout akci do konce.Začátkem března jedu do Maríny Nelahozeves na osobní jednání ohledně vylepšení cen nápojů a jídla pro naši akci.Budu tlačit na počet lidí a lodí.Kotvení nabídli zdarma a dále možnost stanování na louce u vody.Navíc ubytování v pokojích se slevou.Dále vlastní výčep s obsluhou nahoře S.Každý si zaplatí co sní a vypije ve vlastní režii.Původně jsem uvažoval o vstupném ze kterého bych zaplatil výdaje,ale mohlo by se to zvrtnout do poznámek,že to dělám kvůli zisku,což není pravda.Pokud není někdo z místních už přihlášen na konkurenčním fóru,tak prosím o přihlášení do SZ.Nebojte jedná se pouze o předběžnou přihlášku.Pro lidi kteří nečetli tento topic:AKCE OTEVíRÁNí NAšICH řEK SE KONÁ DNE 13-15 KVěTNA SRAZ KDEKOLI NA LABI NEBO VLTAVě CíL MARINA NELAHOZEVES.Program pokec a jedna společná tzv.spanilá plavba spojená s pokusem o utvoření největšího soulodí v republice možná na světě.Potom večer asi brm brm a hudba z vlastních prostředků.Všichni hudebně alespoň částečně zdatní plavci zváni.Nástroje POVINNé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 20. Únor 2011 Sdílet Odesláno 20. Únor 2011 Ahoj, já jsem už přihlášen vedle. Akce mi koliduje s dceřinými závody LT Evropa, ale není to pohárák, tak to snad pochopí. Možná ji vezmou s sebou. Bylo ji 15, tak bychom se mohli hlídat vzájemně. Moc se těším, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 23. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 23. Únor 2011 Já vím já vím. :D a =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza Odesláno 24. Únor 2011 Sdílet Odesláno 24. Únor 2011 (upraveno) Ahoj.Rád bych se také zůčastnil plavby Vltava labe ale mém to dost z ruky jsem z Varnsdorfu.Umně připadá jediná možnost přijed do Libčic,a nechat tam vlek a auto.Pokud by to šlo rád bych se také zůčastnil.Zatím ahoj. Upraveno 24. Únor 2011 uživatelem honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 24. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 24. Únor 2011 Jasně parkování zajištěno.Pokud budou ještě nějaká auta a vleky,tak budu muset domluvit s fabrikou další plac.Zatím se vejdeme,ale člověk nikdy neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza Odesláno 25. Únor 2011 Sdílet Odesláno 25. Únor 2011 Díky.Už se těším.čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 26. Únor 2011 Sdílet Odesláno 26. Únor 2011 Malá prémie pro každého, kdo přijede: Koření Gril, špízy, Stejky, Ryby. Moje výroba, šmáknete si. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Únor 2011 Sdílet Odesláno 26. Únor 2011 No to je paráda, tak teď už jen aby někdo objednal počasí a bude vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Únor 2011 A koření je super.Už jsem si masíčko udělal a bylo dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 28. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. Únor 2011 (upraveno) V neděli jsem byl v Marině Nelahozeves na pokecu o akci lodích atd.Majitel je v pohodě.Kotvení nám nabídnul zdarma,pivo slevil z 25 na 23.Akce se bude konat dole u mola na louce.Dole budeme mít výčep,připravené ohniště,povolené stanování na louce a gril s prodejem masa nahoře na terase.Kdo bude chtít spát v ubytování marínou poskytovaném,tak bude podle ceníku,možná se něco ukecat povede.Zatím mám přihlášených lodí okolo 30-ti. AKCE SE KONÁ 13-15 KVěTNA.KDO CHCE PřIPLOUT JE SRDEčNě ZVÁN. Hudební nástroje,manželky,děti a ostatní členy domácnosti s sebou.Jo a žízeň taky.Odkaz na místo http://www.marinavltava.cz/ Upraveno 28. Únor 2011 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Březen 2011 Sdílet Odesláno 15. Březen 2011 Dotaz pro "fishmastra" - co se týče plavby 13-15 května . Budou jen kajutovky nebo jede někdo i v otevřených člunech, tedy pokud tuto infomaci můžeš podat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se