david Zveřejněno 29. Prosinec 2010 Sdílet Zveřejněno 29. Prosinec 2010 po tom, co jsem 23.12. v mlze jako mlíko opět málem plaval po břehu, jsem si usmyslel propojit GPS s laptopem a koukat na mapu ve velkým. jenže chybka. ačkoli v návodu Map Source je popsané jak na to, na liště mi chybí ono potřebné tlačítko. tak se ptám jestli někdo neví, kde mám chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 Program MapSource je kompatibilní se všemi GPS systémy Garmin, kromě řady produktů GPS 100 (včetně GPS 100AVD, GPS 100MRN, GPS 100MIL a SRVY II) a leteckých produktů s montáží do přístrojového panelu.Tak možná jestli jsi neměl nějakou jinou verzi GPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 (upraveno) david - možná Ti říkám něco, co je Ti zcela jasné. Pro PC (nebo notebok) bys měl mít nainstalován program "Garmin mobile PC". Pak ve spojení s např. Topo 3 a příslušným snímačem vč. ovladačů by to mělo chodit zcela bez potíží.edit - propojení GPS/PC jsem nikdy neřešil, ale myslím že bez zmíněného programu to nejde. Já používám místo GPS tohle http://mobile.itek.cz/moduly-gps-dratove/324798-NaviLock-GPS-USB-prijimac. Ještě jedna z mnoha diskusí ke GMPC http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=256 Upraveno 29. Prosinec 2010 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 (upraveno) upřesním: GPS mám Garmin Legend, mapu Topo 50 v.3, v počítači Map Source. Návod Map Source říká že to jde, ale příslušnej gombík na liště Map Source nemám. mapa je samo odemknutá.i když přepnu gps do jiného módu spojení s PCstejně nic. Přetahovat mapy jde normálně z, i do PC z GPS, ale on-line ani prd. Upraveno 29. Prosinec 2010 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 Instaloval jsem to před delší dobou tak si zas tak jistý postupem instalace nejsem (popřemýšlím), ale s GMPC se to otvírá přímo se spuštěním MapSource. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 nemám gmpc ( GPS anténu ? ), ale propojenou navigaci s PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 29. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 29. Prosinec 2010 (upraveno) Jasně, tím GMPC jsem myslel zmiňovaný program Garmin mobile PC.edit -Ona se pak ta navigace v PC chová i trochu jinak než třeba v mobilu (samostatnou naavigaci jsem nikdy neměl), ale pouze vizuálně - popisy, ukazatele apod. viz. fota v druhém odkazu. Upraveno 29. Prosinec 2010 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 30. Prosinec 2010 for david / zkoušel jsi v liště pomůcky - získání ID jednotky ? (program MapSource) mám verzi 6.15.4 (asi žádná novinka) Zde by se mělo objevit připojené GPS zařízení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 30. Prosinec 2010 jo, to se mi objeví, ale neobjeví se tlačítko zobrazení údajů ( rychl, kurz, čas atd.) a mapy "On Line ", jak píše návod, že by semělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se