Přejít na obsah
Plavidla.cz

on-line mapa z GPS do počítače

david

Doporučené příspěvky

po tom, co jsem 23.12. v mlze jako mlíko opět málem plaval po břehu, jsem si usmyslel propojit GPS s laptopem a koukat na mapu ve velkým. jenže chybka. ačkoli v návodu Map Source je popsané jak na to, na liště mi chybí ono potřebné tlačítko.

tak se ptám jestli někdo neví, kde mám chybu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Program MapSource je kompatibilní se všemi GPS systémy Garmin, kromě řady produktů GPS 100 (včetně GPS 100AVD, GPS 100MRN, GPS 100MIL a SRVY II) a leteckých produktů s montáží do přístrojového panelu.

Tak možná jestli jsi neměl nějakou jinou verzi GPS

Odkaz ke komentáři

david - možná Ti říkám něco, co je Ti zcela jasné. Pro PC (nebo notebok) bys měl mít nainstalován program "Garmin mobile PC". Pak ve spojení s např. Topo 3 a příslušným snímačem vč. ovladačů by to mělo chodit zcela bez potíží.

edit - propojení GPS/PC jsem nikdy neřešil, ale myslím že bez zmíněného programu to nejde. Já používám místo GPS tohle http://mobile.itek.cz/moduly-gps-dratove/324798-NaviLock-GPS-USB-prijimac. Ještě jedna z mnoha diskusí ke GMPC http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=256

Upraveno uživatelem taurus
Odkaz ke komentáři

upřesním: GPS mám Garmin Legend, mapu Topo 50 v.3, v počítači Map Source. Návod Map Source říká že to jde, ale příslušnej gombík na liště Map Source nemám. mapa je samo odemknutá.

i když přepnu gps do jiného módu spojení s PCstejně nic. Přetahovat mapy jde normálně z, i do PC z GPS, ale on-line ani prd.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Jasně, tím GMPC jsem myslel zmiňovaný program Garmin mobile PC.

edit -Ona se pak ta navigace v PC chová i trochu jinak než třeba v mobilu (samostatnou naavigaci jsem nikdy neměl), ale pouze vizuálně - popisy, ukazatele apod. viz. fota v druhém odkazu.

Upraveno uživatelem taurus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...