zodiac Zveřejněno 19. Prosinec 2010 Sdílet Zveřejněno 19. Prosinec 2010 Ahoj, dokázal by mi někdo říci jaká je spotřeba závěsného motoru Yamaha 150k. Je to čtyřtakt cca 2 roky starý a je na lodi o váze cca 850kg. Díky za každou odpověď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 20. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 (upraveno) Mám přesně změřený cca poloviční, suzuki 70 čtyřtakt se vstřikováním, dlouhodobě 8.2 l/h na lodi 5 m cca 700 kg ve dvou lidech, většina času tak kolem 4800 - 5100 ot/min. Je to z počítadla motohodin a skutečně spotřebovaného paliva, možná pro zorientování lepší jako nic... Je to jak fabie vytočená na 5000 :-), proč vlastně za stejné peníze dostanu celé auto a nejenom motor? :-) Upraveno 20. Prosinec 2010 uživatelem sunrider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 Ahoj, dokázal by mi někdo říci jaká je spotřeba závěsného motoru Yamaha 150k. Je to čtyřtakt cca 2 roky starý a je na lodi o váze cca 850kg. Díky za každou odpověď....Spotřeby motoru již tady byli probírány včetně jednoduchých pomucek jak to spočítat, projdi si vlákna. Našel jsem to vlakno - zde je odkaz http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=121 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 20. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 (upraveno) Anachy, ty koeficienty pro výpočet spotřeby mám, ale to je podle mě výpočet spotřeby pro max. výkon motoru. Mě by spíše zajímala praktická průměrná spotřeba při normální jízdě. Díky za odpovědi. Upraveno 20. Prosinec 2010 uživatelem zodiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 napiš SZ džordžovi, ten má něco takhle našlápnutýho na Hillu, a nešetří tojinak hodinovka při plným výkonu by měla být kolem 50 l/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 20. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 Davide nemáš na něj mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 Jiri.Peknice@seznam.cz , že jsem tě naved a že pozdravujud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 20. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2010 Díky Davide, snad odpoví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se