skodavrs Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 tomas:kup barvu se spreji ve stejném odstínu jako máš rámečky na těch origo a přestříkni ten rámeček. Pak už bude jako origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 Ale jo samozrejme ze by to slo takhle udelat ale trochu mam strach aby ta barva nezacala casem delat nejakou neplechu takze zatim necham takhle a pak se uvidi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 neplechu dělat nebude, já kupoval ten samej akorát chrom rámeček a jak myslíš, že je to udělaný, stříkli to chrom sprejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 Nahlodal jsi mne :), uvidim jak budu mit na to cas. Kdyztak to na zimu shodim a striknu az bude zase vice casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Kuci. Nyni jsem kouknul na rychlomeru na ujetou vzdalenost, co jsem letos najezdil a trochu mne zarazila jedna vec. Pri precvaknuti tlacitkem do ujete vzdalenosti se zobrazi hodnota, ktera je ctyrciselna a desetina carka je uprostred. Cili je hodnota ve tvaru XX.XX. V manualu je uvedeno, ze rychlomer meri do 999.9 km. Tedy jiz zde mi hapruje ta desetina carka. Dale pocitadlo sice pri jizde pocita, ale nejak se mi zda, ze kdyz to sleduju, tak naskakujici jednotky neodpovidaji ani desitkam metru, ani stovkam. Proste jsou to blbosti. Je nekde chyba v zapojeni a nebo v rychlomeru?? Zapojeni je podle navodu, predpokladam, ze zde by problem byt nemel. Merena rychlost je v poradku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Mě ukazuje celkem rozumě.(OMICRON)Podle kilometrovniku.Ukazuje do 100Km apak jde od nuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Nojo to jsem si rikal taky i kdyz by mel ukazovat do 999.9, ale i ta vzdalenost je blbost. Asi jim zejtra zavolam s prosbou o pomoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Koupil jsem od nich letos digitální otáčkoměr a taky občas ukazuje pěkný blbosti, už jsem jim ohledně toho volal a říkali, že asi chyba programu. tak jim ho asi budu posílat.Co se týče toho GPS ukazatele rychlosti tak s tím problém nemám jen mi to vždy ty kilometry po vypnutí vynuluje :) takže pro celkovou ujetou vzdálenost trochu nepoužitelný a odečítám to ze sonaru kde mám pro rychloměr vrtulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Takze po rozhovoru s technikem par rozumu. Velkej rychlomer se programuje bud aby pocital do 99.99 a tim byl presnejsi na mensi vzdalenosti, kdy zobrazena vzdalenost je na desitky metru a nebo do 999.9 km a zobrazena vzdalenost je na stovky metru. U mne je tedy jasne, ze pocita pouze do te 99.99. Neni tedy problem je zaslat zpet a oni jej preprogramuji na tu tisicovku. Co se tyce mereni ujete vzdalenosti, tak jeste zkontroluju podle navigace, jestli to alespon souhlasi i kdyz mi pripada, ze ne. A co se nulovani tyce, tak pry to ma jit vynulovat pouze pres zapojene nulovaci tlacitko. Nemuze se stat, ze po odpojeni rychlomeru a zapojeni je pocitadlo prazdne a pocita zase od nuly. Takze u mne castecne chyba nastaveni a chyba softwaru, takze po sezone ho holt musim zase vyndat a poslat na reklamaci ... :( . Si rikam, ze uz bych si na to take mohl zvyknout, ze co koupim je zmetek .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Take mam od nich i otačkoměr .Dost sem si s nim užil při propojovaní pinu se servisakem na drátě.Stejně mu moc nevěřim.Mam i hodiny a teploměr.Ten občas vynechava ale je přesnej.Hodiny GPS jsou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 8. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2014 Panove, poradte kde sehnat nejakej meric spotreby paliva, ani nemusi byt primo do paluby, treba jenom nekde dodelat a obcas odecist, nejedna se me o okamzitou spotrebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2014 Děkuji za rady, nakonec jsem se rozhodl pro tento: http://www.elektrolode.cz/12372-palubni-pristroje/26732-meric-rychlomer-gps-kmh-cerny-sada/ nemá sice tolik funkcí jako celá mapová GPS, ale půjde namontovat do otvoru místo původního tlakového rychloměru a je napájený přímo z palubní sítě 12V.Má to i záznam ujetých km?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2014 Ano ma. Ja jsem mel sice problem s tim, ze zaznamenaval pouze do 99.99 km a pak se vynuloval a jel odznovu, nicmene vse zdase vyresilo preprogramovani primo v Omicronu a letos jiz i podle desetine carky by mel ukazovat ujetou vzdalenost do 999.9km.Pri dlouhem podrzeni tlacitka pro zobrazeni celkoveho poctu najetych kilometru se pocitadlo da i vynulovat, takze muzes urcitou cestu nacitat od nuly. Musim rict, ze za mne doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 9. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2014 Panove, poradte kde sehnat nejakej meric spotreby paliva, ani nemusi byt primo do paluby, treba jenom nekde dodelat a obcas odecist, nejedna se me o okamzitou spotrebu.taky bych něco podobného bral,jednou už mě palivoměr vypekl....stačiloby mi mechanické počítadlo s nulováním-např při natankování.poradí někdo?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2014 Panove, poradte kde sehnat nejakej meric spotreby paliva, ani nemusi byt primo do paluby, treba jenom nekde dodelat a obcas odecist, nejedna se me o okamzitou spotrebu.http://plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=608&p=1 Koukal jsi se sem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 9. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2014 Panove, poradte kde sehnat nejakej meric spotreby paliva, ani nemusi byt primo do paluby, treba jenom nekde dodelat a obcas odecist, nejedna se me o okamzitou spotrebu.taky bych něco podobného bral,jednou už mě palivoměr vypekl....stačiloby mi mechanické počítadlo s nulováním-např při natankování.poradí někdo?díkyMám kvalitní a přesné mechanické počítadlo-průtokoměr švýcarské výroby pro umístění v motorovém prostoru, ale je bez možnosti vynulování.Doporučuji bud dobrou pamět,ale spolehlivější je kus papíru a tužka!Nová cena byla cca 5000,- nyní prodám za 2000,-bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 12. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2014 a byla by fotečka a rozměry?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 9. Leden 2016 Sdílet Odesláno 9. Leden 2016 Tak jsem ted dostal od Omicronu postou digi otackomer a predelanej rychlomer. Nechal jsem si vymenit ramecek a barvu panelu dipleje, ted uz delaji konecne všechny kombinace barev ale to predelani prislo jenom na dve stovky. Jediny co k tomu není, je schema zapojeni a to je dost problém, jestli by jste to někdo mel, prosim o zaslani, otackomer i rychlomer.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Leden 2016 Sdílet Odesláno 9. Leden 2016 Otackomer ma 3 vyvody a rychlomer napajeni a GPS konektor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Zapojeni rychlomeru jsem tu v noci ještě nasel z 18.11.2012 od jbenda, tak jsem to mel taky puvodne zapojeny jen bez pocitadla, ale potiz je v tom ze ten otackomer ma uplne stejny konektory i s tim vstupem RJ45 na prijimac GPS, mozna je to jen stejna krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Do otackomeru by mely jit jenom 3 draty - dva na napajeni a jeden na signal od zapalovani. Pripojuje se to na primar civky uplne stejne jako otackomer ve 120ce. Jednou jsem to zapojoval, ale uz je to dva roky, tak si moc nepamatuju jak to vypadalo, ale zadny RJ45 si nevybavuju. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Leden 2016 Sdílet Odesláno 10. Leden 2016 Pokud můžeš buď to vyfoť zezadu nebo nakresli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 11. Leden 2016 Sdílet Odesláno 11. Leden 2016 http://imageshack.cz/images/2016/01/11/DSC_0174.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 11. Leden 2016 Sdílet Odesláno 11. Leden 2016 (upraveno) Co by jsi potřeboval vědět? Ten RJ se u otáčkoměru nezapojuje. Upraveno 11. Leden 2016 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Leden 2016 Sdílet Odesláno 12. Leden 2016 No a je to vyřešené, u otáčkoměru je to dané +12, kostra a na konektor FUNC - od cívky. Hele Jendo co máš napojeno u rychloměru na konektoru DATA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se