macula Zveřejněno 16. Prosinec 2010 Sdílet Zveřejněno 16. Prosinec 2010 Ahoj, nevíte jak postupovat, když budu chtít kotvit na nějaké přehradě? Na koho se mám popřípadě obrátit a jak postupovat? Přehrada patří pod Povodí Moravy a je tam ještě i Jacht klub, který tam má nějaké molo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2010 Ahoj, nevíte jak postupovat, když budu chtít kotvit na nějaké přehradě? Na koho se mám popřípadě obrátit a jak postupovat? Přehrada patří pod Povodí Moravy a je tam ještě i Jacht klub, který tam má nějaké molo. Díky.Ahoj řešil jsem tento problém na Vltavě slapská přehrada a myslím, že postup bude podobný i na Moravě koukni na tohle vlákno http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=19 už se to zde probíralo, tak bude možná zmínka i nekde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macula Odesláno 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2010 Díky za odkaz. Pochopil jsem, že když se domluvím přímo s jachetním oddílem, tak se vyhnu, tomu všemu kolem (SPS, Povodí, obec, majitel pozemku, ...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2010 Ano přesně tak, tím si vše usnadníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 Ono to vyřizování není zas tak složité. Já vyřizoval kotvení na orlíku. Poslal jsem žádost na Povodí, přišel předběžný souhlas, s tím jsem zašel na úřad pro razítko, s razítkem to poslal zpět na povodí, přišla smlouva, tu jsem podepsal a druhou poslal zpět, zaplatil 3tis/rok a hurá na vodu. Začal jsem to vyřizovat v září a v květnu jsem spouštěl, takže mi to vyšlo akorát na sezonu, jo trvá to trošku dýl, ale je to za výrazně lepší peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se