tomas Zveřejněno 29. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 29. Březen 2009 Ošetřujete někdo čluny nějakým přípravkem? Nebo je necháváte tak jak jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbfno Odesláno 2. Duben 2009 Sdílet Odesláno 2. Duben 2009 Dobré ceny za malé, záložní gumáky jso na www.compass24.at ( např. 2,6 m + 4 hp Parsun - 1099.- Eu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 4. Duben 2009 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2009 A dá se tamu Parsunu Věřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Odesláno 11. Květen 2009 Sdílet Odesláno 11. Květen 2009 Přátele, jen jsem nakoukl, ale neměli by se někteří z nás zamyslet nad úrovní svého písemného projevu, především co do pravopisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Květen 2009 Sdílet Odesláno 11. Květen 2009 (upraveno) Ale no je pravdou, ze nadpis neni zrovna koser, ale zase na druhou stranu jsme na foru o lodich a ne o nasem jazyce. :-)Jinak k tematu, co je to za znacku ten Parsun. To snad dneska slysim poprve? Upraveno 11. Květen 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 11. Květen 2009 Sdílet Odesláno 11. Květen 2009 Ochrana gumovych clunu je samozrejmosti.Parsun je Cinsky vyrobek (lodni motor) za "malo" penez, ale podle me je lepsi si priplatit.Tusim, ze Parsun je tak trochu okopcena Yamaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktormoto Odesláno 13. Květen 2009 Sdílet Odesláno 13. Květen 2009 Já sám používám sprej čistič palubní desky pro automobily. Je to na plasty, tak mi to připadá být neškodné. Na znečištěné místa od tuku a oleje použiji opatrně benzínový čistič případně vodu a mýdlo. Pak použiji ten sprej na ošetření místa. Je to bez velkých nákladů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Květen 2009 Sdílet Odesláno 13. Květen 2009 (upraveno) Kdyz o tom tak premejslim, tak by na to mel jit pouzit i ten sprej co prodavaj na pneumatiky aut a nebo silikonovej olej ve spreji. Tim delam veskery vnejsi cerny plasty na autech vc. pneu uz od facka a neni nic lepsiho :-). Upraveno 13. Květen 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 14. Květen 2009 Sdílet Odesláno 14. Květen 2009 (upraveno) Ja jsem pouzival u prvniho clunu pouzival jarovou vodu, TECTANE (ozivovac a cistic) byl to novy clun, tak nebyl problem to udrzovat ve 100% stavu.Ted mam bily clun zde nejlepe zapracovala jarova voda, linku od vyfuku apod.nejlepe odstranil Cif.Vyzkousel jsem par pripravku, ktere jsou urcene primo pro gumaky, ale prislo me, ze jsou to vyhozene penize.Ja si tedy myslim, ze nejlepsi je jarova voda a Cif pro oziveni a ochranu ted pouzivam pripravek primo urceny pro cluny stoji cca 280,- a jak tak pozoruji vystaci me na par sezon.Nejdulezitejsi je, nenechat spinu(olej, barevne fleky apod.) zazrat do PVC pak uz je pozde.Ten kdo ma gumak s lamin.kylem a uloznyma prostorama, tak na vycisteni uloznych prostor nejlepe zabralo SAVO.Savo to pekne vycisti(vybeli) :-) a vezme sebou spinu i z prostor kam se jen tak nedostanete, pak staci poradne vyplachnout a vnitrek je jak novy.Samozrejme pozor na casti u kterych muze dojit k vybeleni. Upraveno 15. Květen 2009 uživatelem StandaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 30. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2009 jak se jmenuje ten přípravek pro oživení gumáku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 30. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 30. Říjen 2009 (upraveno) jak se jmenuje ten přípravek pro oživení gumáku??jmenuje se TECTANE http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1230N.htm Upraveno 30. Říjen 2009 uživatelem StandaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenlik1 Odesláno 14. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2011 ja ho krasne oplachnu jarovou vodou potom cistou a natiram ho parafinovym olejem z lekarny dal jsem za litr snad stovku a mam ho nejakej rok protoze to nedelam pokazdy parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 mate nekdo zkusenost na origo cistici a konzervacni prostredky na gumak. nebo bohate staci viz prispevek nahore parafinovym olejem. nekde jsem cetl ze vadi aj jarova voda ze max ocistit jednou rocne. proto prosim o nejlepsi zkusenosti o udrbu clunu. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 Já jsem ho vzal jednou za rok pracím práškem, vždy šlo vše krásně dolu a nic špatného to se člunem nikdy neudělalo. Je to účelné a levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 diky zkusim, mam tam par fleku ktery jdou tezko dolu a konzervaci pouzivas nejaky olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 měl jsem jednou nějaký přípravek, prý spešl na čluny, ale žádný extra rozdíl po aplikaci jsem nepoznal, tak jsem se na to příště vykašlal a jenom jsem ho čistil tím práškem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se