tomas80 Odesláno 9. Únor 2011 Sdílet Odesláno 9. Únor 2011 Koukam, ze se zmenou designu stranek se rozjely i clanky na uvodni strance. Timto Vas opet chvalim a dekuji za zpestreni a zatraktivneni tohoto webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 18. Únor 2011 Sdílet Odesláno 18. Únor 2011 No je to docela hezký, ale kam se nám poděly odkazy??? Hodně jsem to používal,(zvláště klasické lodě)a myslím že byly přínosné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 18. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2011 No je to docela hezký, ale kam se nám poděly odkazy??? Hodně jsem to používal,(zvláště klasické lodě)a myslím že byly přínosnéUž jsem napsal programátorovi aby to dal zpět, nevím proč to vypadlo.Admin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 19. Únor 2011 Sdílet Odesláno 19. Únor 2011 Děkuji velmi se těším!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 19. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2011 Už je to funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Březen 2011 Sdílet Odesláno 1. Březen 2011 Ahoj. Tady jsem narazil na jeden clanek s lodni tematikou. Mozna by nebylo spatne na takove clanky treba nekam davat odkaz take na titulni stranu. Popripade hodit nejake vlakno do diskuze ?http://hradec.idnes.cz/obrazem-konec-lodi-cechie-vzpominky-na-ndr-hradecky-hotel-nevzkrisily-1zg-/hradec-zpravy.asp?c=A110301_151251_hradec-zpravy_klu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 4. Březen 2011 Sdílet Odesláno 4. Březen 2011 Odkazy super, jen nechodí Zweite Hand, Nová adresa: http://www.bootshandel-magazin.de/anzeigen/bootsmarkt/boote_von_a_bis_z/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 5. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2011 Díky za upozornění, už jsem to změnil na bootshandel.Admin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Březen 2011 Sdílet Odesláno 5. Březen 2011 AhojNevim jak Vam, ale mne tam tech odkazu moc nefunguje. Asi to bude chtit projet vsecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 7. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Březen 2011 Ahoj. Tady jsem narazil na jeden clanek s lodni tematikou. Mozna by nebylo spatne na takove clanky treba nekam davat odkaz take na titulni stranu. Popripade hodit nejake vlakno do diskuze ?http://hradec.idnes.cz/obrazem-konec-lodi-cechie-vzpominky-na-ndr-hradecky-hotel-nevzkrisily-1zg-/hradec-zpravy.asp?c=A110301_151251_hradec-zpravy_kluTak jsem ve fóru založil novou kategorii " Odkazy / Odkazy na články", kam je možné dávat odkazy na články se zajímavou tématikou - co koho zaujme.ADMIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 7. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Březen 2011 AhojNevim jak Vam, ale mne tam tech odkazu moc nefunguje. Asi to bude chtit projet vsecko.Při nejbližší příležitosti to projeduADMIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Březen 2011 Sdílet Odesláno 7. Březen 2011 (upraveno) AhojDiky za sekci odkazy ve foru. Koukal jsem, ze uz se nekdo cinil a urcite tam bude odkazu pribejvat.Jinak jeste k bazaru. Trochu tam kazi dojem prazdna mista, kde uzivatel nedal k inzeratu nejakou fotku. Neslo by tam misto toho prazdneho obrazku vlozit treba nejakou fotku s motivem vody, nebo logo stranek?Jinak k tem odkazum na hlavni stranceJeste mi nefungujeInzert expres - http://www.inzertexpres.cz/jinak se zda byt vse funkcni Upraveno 7. Březen 2011 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 7. Březen 2011 Sdílet Odesláno 7. Březen 2011 Nebo nějakou pěknou babu? Může být i u vody!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Březen 2011 Sdílet Odesláno 8. Březen 2011 Pokud to bude pekna baba v bikinach, tak muze bejt kdekoliv :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 8. Březen 2011 Sdílet Odesláno 8. Březen 2011 A proč ne bez bikin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Březen 2011 Sdílet Odesláno 8. Březen 2011 Koukam, ze ten obrazek dovedeme k dokonalosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 10. Březen 2011 Sdílet Odesláno 10. Březen 2011 AhojNevim jak Vam, ale mne tam tech odkazu moc nefunguje. Asi to bude chtit projet vsecko.Při nejbližší příležitosti to projeduADMINJá bych si dovolil, jen malou připomínku. A to, aby u odkazů na weby bylo nastaveno otevírání v novém okně. Téměř pokaždé se zavřením odkazu si schodím i toto diskuzní forum. Vím, že je to o pohodlnosti, vím o pravé myši a příkazu otevřít v novém okně, ale i tak.....Děkuji, zdravím a už se nemohu dočkat až se loď dotkne hladiny.Jirka z Teplic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Březen 2011 Sdílet Odesláno 10. Březen 2011 A nebo soucasnym drzeni Ctrl a kliknutim na odkaz. Samozrejme co pises je jednodussi, ale to uz neovlivni administrator, ale primo ten co tam vklada odkaz do prospevku. Abych rekl pravdu, tak nevim jakym prikazem se toho docili. Prosim nekoho znaleho at da info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adula Odesláno 27. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2011 Prosím o radu-mám 5m dl.člun s 6O motorem 2 takt boužel starší 25 let pro rok 2012 námam platný TP . Má něškdo nějakou radu jak ho mužu ještě prodloužit. Třeba přehlášení do jiné země nebo mi stačí jen TP pro zahraničí.dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2011 AhojProjdi si sekci Legislativa http://plavidla.cz/forum/viewforum.php?id=9 Tam se toho docela hodne resilo.Kazdopadne by minimalne pomohlo prihlasit to nekde v zahranici, kde tato pakarna neplati.Jinak by bylo lepsi toto resit v sekci legislativa, ktere se tento dotaz tyka. Kdyztak tam tvuj prispevek prepis a ja toto pote smaznu, at to sem nemotame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 16. Květen 2012 Sdílet Odesláno 16. Květen 2012 Zdravím všechny milovníky vodního motorizmu a mám hned jeden dotaz.Máte někdo zkušenost s převozem větší lodě do chorvatska? Rád bych jí tam vzal ale je 3m široká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 3. Únor 2013 Sdílet Odesláno 3. Únor 2013 Díval jsem se na Vikiho fotky z Koreje, a napadlo mne, jestli by nestálo za to, dát nějaké zahraniční okénko. Každý z nás někde byl, něco viděl, něco vyfotil.Lodě, přístavy, plavební zařízení a tak. Možná by nás to zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 (upraveno) :) To jsem rad, ze to nekdo cte. Myslim ale, ze toho neni zas tak moc, aby se na to musela delat extra sekce. I kdyz teda... zejtra odjizdim do Turecka, tak treba zas neco dovezu.Edit: Mimochodem, nechtel bys sdelit postrehy z Itinerare? Koukal jsem, ze jsi ho prolezl docela detailne, zda se ze jsi vykonny testovac. ;) Upraveno 4. Únor 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Určitě by se našlo dost zajímavostí z cest, aby to mělo smysl. Tento týden zapracuju na tom, abych se naučil vkládat obrázky a sám něco dám. A co se týče itineráře, chystám se pro svoje potřeby udělat Baťův průplav, tak snad donesu něco nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 16. Březen 2013 Sdílet Odesláno 16. Březen 2013 Bylo by možno nějak vyřešit jednoduché vkládání obrázků, tak jak je zvykem na všech ostatních fórech?Zcela jistě by to ocenili všichni přispívatelé.Mj. bylo slíbeno již na začátku.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se