taurus Odesláno 16. Červen 2021 Sdílet Odesláno 16. Červen 2021 Už dva dny skoro nejde odeslat příspěvek (z telefonu vůbec, z PC tak na pátý pokus). Pořád to chce znovu odpověď na kontrolní otázku. Je to jen můj problém nebo jste na tom stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 16. Červen 2021 Sdílet Odesláno 16. Červen 2021 mě spíž vadí ty inzeráty ze zahraničí na kokotiny,co nemají s loděma nic společnýho,měli by to bloknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 16. Červen 2021 Sdílet Odesláno 16. Červen 2021 Co máš na mysli, já si ničeho nevšiml. Nebo už to ani nevnímám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Červen 2021 Sdílet Odesláno 17. Červen 2021 Už dva dny skoro nejde odeslat příspěvek (z telefonu vůbec, z PC tak na pátý pokus). Pořád to chce znovu odpověď na kontrolní otázku. Je to jen můj problém nebo jste na tom stejně?Mně taky a zdá se mi, že když po zadání chvilku počkám, tak to projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Červen 2021 Sdílet Odesláno 17. Červen 2021 (upraveno) Tak tak, navíc to ověření někdy ani nechce. Je to dost náhodné. Edit - když za číslem udělám mezerník, jde to i z telefonu. Náhoda? Upraveno 17. Červen 2021 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 17. Leden 2022 Sdílet Odesláno 17. Leden 2022 Můžete prosím někdo poradit jak do vlákna vložit obrázek? Nedaří se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 1. Únor 2022 Sdílet Odesláno 1. Únor 2022 Prosím znovu o radu jak vkládat fotky.Když k příspěvku přidám přílohu byť jen 120kB, tak mi to píše:"ChybaOmlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh."Když dám odkaz na fotku na rajčeti pomocí IMG tagů, tak mi to nic nezobrazí.Jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 2. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 2. Listopad 2022 Tohle fórum definitivně umře, pokud ho někdo ihned nezačne správcovat. Jak to vlastně je? Čí je? Kdo ho provozuje? Kdo je admin? Kdo ho má na starost? Co můžeme my uživatelé udělat, aby se to tady nezasíralo spamem, aby šly vkládat fotky a znovu to získalo nějakou atraktivitu pro uživatele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millan Odesláno 3. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2022 Ano přesně tak,jak můžeme pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 3. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2022 Vypadá to bledě, ale taky bych klidně přispěl na provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 4. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2022 Heuréka, funguje to :)každý den tu sice taky nejsem, ale s mazáním těch dementů bych klidně vypomohl. Navíc nechápu kdo by vůbec mohl na takovéhle nabídky reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2022 Díky za zásah! Nabízím se jako moderátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2022 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 21. Červen 2023 Sdílet Odesláno 21. Červen 2023 Po dlouhé době jsem se tu podíval do inzerce, abych se opět přesvědčil, že tam stále nemá smysl listovat. Na první stránce jen nabídky půjček a další stránky jsou tak 50:50. Existuje možnost nějakým způsobem to spravovat? Nějaká kontrola inzerátů před vložením? Těch inzerátů se tu netočí tolik, tak by to mohlo být zvládnutelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicronx Odesláno 19. ledna Sdílet Odesláno 19. ledna Citovat Po dlouhé době jsem se tu podíval do inzerce, abych se opět přesvědčil, že tam stále nemá smysl listovat. Na první stránce jen nabídky půjček a další stránky jsou tak 50:50. Existuje možnost nějakým způsobem to spravovat? Nějaká kontrola inzerátů před vložením? Těch inzerátů se tu netočí tolik, tak by to mohlo být zvládnutelné. Ode dneška je na bazaru plavidel nutné se před podáním inzerátu registrovat, pomůže mám to odmazávat spamové inzeráty. Pokud to bude nutné zavedeme i schvalování nově registrovaných uživatelů bazaru i fóra. Teď mažeme spamy cca 2x za den. U fóra teď navíc zakazujeme spamovací IP adresy, e-maily a slova do příspěvků (jako například půjčka). Děkujeme za pochopení 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky