Anachy Odesláno 18. Květen 2015 Sdílet Odesláno 18. Květen 2015 Sice nemám chatu u vody ale přesně vím o čem mluvíte - bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banjoales Odesláno 18. Květen 2015 Sdílet Odesláno 18. Květen 2015 Zlatý slova - jsem na tom úplně stejně. To si člověk občas připadá jako schizofrenik.edit - akorát to patří do úplně jiného vláknaSouhlasím, jen jsem reagoval na pana Nema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaK Odesláno 28. Březen 2016 Sdílet Odesláno 28. Březen 2016 Pokud by vám nějaká rubrika vyloženě chyběla, napište to sem. Bude-li to smysluplné, založíme ji.přeji hezký den... což takle rubrika rady a porady.... a měl bych i jedem dotaz. Zaslechl jsem něco o leštěnce s nanočásticemi, není to lepší než aquafoling???? Díky JirkaPředpokládám, že myslíš antifouling :). Jinak už se tu o tom někde psalo stačí jen trochu pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 30. Březen 2016 Sdílet Odesláno 30. Březen 2016 Jirko leštěnka s nanočásticemi se pokud vím používá na ošetření autolaků, možná by ti to trošku rychlejc jelo, ale antifouling by to těžko nahradilo. Ten obsahuje složky (tuším na bázi mědi), které odpuzují různé řasy a na móři vápenaté nárůsty, které se docela brzy začnou na trupu usazovat a dost dobře tam drží. Antifouling je drahý, ale funguje perfektně, a ta leštěnka taky nebude žádná láce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 30. Březen 2016 Sdílet Odesláno 30. Březen 2016 Jirko,koukni se na JI. Pavel šulc, který žije ve švédsku, postavil si někdy kolem r. 75 vlastní loď a trvale jí kotví na vodě, prý používá autovosk z benzínky a je s ním moc spokojený. Po vytažení lodě jí prej jen opláchne vapkou a nově navoskuje. Ty vosky prej v moři vydrží víc, než na autě. A některý vosky i na autě vydrží přes půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Březen 2016 Sdílet Odesláno 30. Březen 2016 Slovo NANO je dneska hrozně IN. Nevím na jakou část lodě leštěnku myslíš, ale na část co je nad vodou je dobrá leštěnka s teflonem a odolná na UV záření, tzn. chrání gelcoat a lamino proti zmatnění a zežloutnutí. Když to má přívlastek NANO tak akorát umí to, že je mírně abrazivní a umí rozleštit mikroškrábance toť vše. Pod vodou to vydží možná tak pár dní jinak nic. Kdysi jsem zaznamenal něco jako NANO antifouling, chlubili se, že to vydží pod vodou sezonu, není to vidět, nanáší se to jako leětěnka. Jde to dohledat u nás na netu. Bohužel jsem neměl tu čest to vyzkoušet. Leštění aut, lodí, motorek, profi kosmetika byl můj koníček a vše záleží na tom, jak se co často a čím omývá. I ten nejkvalitnější vosk, pokud umeješ nevhodně, tak vydrží max dvě omytí a konec. Že by nějaký vosk klasický vosk nahradil antifouling po celou sezonu tomu nevěřím. To spíš je možná vodou ale ne voskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaK Odesláno 3. Duben 2016 Sdílet Odesláno 3. Duben 2016 Všem děkuji moc za radu..... Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Duben 2016 Sdílet Odesláno 4. Duben 2016 není o třeba na torx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubinek Odesláno 7. Květen 2016 Sdílet Odesláno 7. Květen 2016 Ahoj všem 😊prosím mám zájem o zakotvení lodě 5.5 m a umístění karavanu na Slapech sezóna 2016.Prosím jestli někdo má tuto možnost o info pěkný den pohodář Petr Koutský 777332266😊 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelda5 Odesláno 26. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2017 Zdravím, jsem tu nový a jsem teprve ve fázi výběru člunu, čtení zkušeností atd atd. Setkávám se tu s výrazy, jejichž význam se mi možná přiblíží časem, ale asi bych uvítal nějaký "slovník", terminologii, ať už odbornou nebo slangovou, viz příklad "noha", tuším, že to je něco na člunu někde vzadu a vyčetl jsem, že se do ní leje asi olej :-) :-), takže něco v tom slova smyslu. Nechci téma zakládat sám, nevím, kam by se nejlépe hodilo. Dík za případnou odezvu. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2017 (upraveno) Takovej, ne zcela úplnej, slovník je na jachting info.cz Upraveno 26. Červenec 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2017 Díky adminovi, že oprášil úvodní stranu a Plavidla se po delší době stala nejen diskuzním fórem. Ten souhrn informací a aktualit kolem vody je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2017 Diky, porad sem premejslel, jak to udelat co nejednoduseji a do minuleho tydne sem zil v domeni, ze na xichtoknize musi byt clovek registrovan, aby se tam dostal. Diky znamemu sem byl vsak vyveden z omylu a tak uz stacilo si trochu pohrat :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menorquin Odesláno 6. Březen 2018 Sdílet Odesláno 6. Březen 2018 Mohl by se mi prosím ozvat některý z administrátorů tohoto fóra?Chtěl bych změnit už.jméno a nejde se mi s vámi spojit.Jediný kontakt na Vás je přes email a to mi skočí do formuláře a sice to odešlu ale nic se neděje.Na info@plavidla se mi taky nikdo neozval.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Březen 2018 Sdílet Odesláno 6. Březen 2018 Mas mail.Ahoj, V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Když z výchozí stránky kliknu na Diskusní fórum, tak se mi kromě seznamu témat otevře souběžně další okno prohlížeče s reklamou!?!?!? Co to je? Děje se to všem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 mně se to děje taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Tak to chyba nebude u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Dělá mi to u všech tlačítek pod banerem na výchozí stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Mě to defender hlásí jako zavirovanou stránku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 I můj antivirák protestuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Kluci ja na disku nic nevidim, nemohli byste mi někdo dat tip kde to hledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 ale jak pomoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 (upraveno) Je to nějaké automaticky otevírané okno. Když nastavím explorer, aby blokoval všechna taková okna, tak se to neobjeví. Když dám střední úroveň blokování, tak se mi při kliknutí na jakékoli tlačítko pod banerem na hl. stránce www.plavidla.cz otevře v novém okně např. toto:http://lp.ifortuna.cz/25000bonusnebo toto:https://getcryptotab.com/en/895998/ Upraveno 26. Duben 2018 uživatelem Lubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Diky kuci za info, je to nejaky zavsiveny, zkusime se na to mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se