maxik1958 Odesláno 8. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2012 ms ie 6 je zabitej uplne :) to neumi skoro nic... dnes jsem to zkousel na opere a na tom applu... nevim jak se jmenuje ten jejich prohlizec.... a zobrazeni bez problemu... fakt dela probelmy jen ie :( nicmene dnes v noci tak kolem 2. hodiny budu pracovat na css pro ie :) nebude to tak hezke ale pokusim se aby to bylo aspon neodpudive :D hlavne aby se to dalo precist :) vzhledem k tomu ze konci podpora pro win XP tak nepredbokladam ze bude mnoho uzivatelu co budou mit starsi ie :) Admin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Únor 2012 Sdílet Odesláno 8. Únor 2012 (upraveno) Chlapi, ja samozrejme kdybych se nejak extra snazil, tak bych si vymohl jinej browser, ale uprimne, to jako chcete delat stranky tak, aby si clovek kvuli nim musel menit prohlizec, jinak se nepodiva? To teda nevidim jako nejak extra dobrej napad.Je tu spousta lidi, ktery jsou radi, kdyz se jim povede zplodit e-mail a prilohou.Edit: Koukam zbytecnej prispevek uz. Ze panu Adminovi dekuji za pochopeni. ;) Upraveno 8. Únor 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Únor 2012 Sdílet Odesláno 9. Únor 2012 Tak bohuzel se pocita s tim, ze uz spousta lidi ma trochu novejsi prohlizec. Uprimne si rikal, ze mas jeste na PC 98 win, tak to jsi asi jedinej v mem okoli, kterej na tomto systemu jeste jede. Na XP je to uz v pohode a aktualizace IE , ci prehod na jinej je zdarma, tak nevim v cem je problem.99,9 % populace uz ma novejsi prohlizec. Pro 0,1 % se holt stranky budou zobrazovat spatne. Bohuzel pravdepodobnost, ze zrovna ten jeden z 0,1% populace bude chtit chodit na tyto stranky je miziva, nicmene mozna, jak je videt.Je to asi jako, kdyz budes chtit na starem radiu s frekvenci AM, poslouchat rozhlasove vysilani. Moc toho asi nenaladis. Kdyz budes chtit poslouchat neco normalniho, tak si musis koupit radio s FM.To je ten pokrok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Únor 2012 Sdílet Odesláno 9. Únor 2012 Jak Packa velmi spravne poznamenal, Klub lodnich veteranu muze do skupiny tech "vyjimecnych" 0.1% mit velmi pravdepodobne znacny prunik.Pozn.: W98 mam ze dvou duvodu:1) Nekontrolujou pravost SW.2) Na soucasnym zeleze nabehnou za 18s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 Tak mi to nejak hlava nebere. Kdyz jsem mel na Win XP jeste IE7, tak se mi v nem stranky zobrazovali s hranatejma rameckama. Dneska jsem si pro zajimavost IE7 upgradoval na IE8 a najednou se mi stranky zobrazuji bez ramecku, jako to psal Wiky. Tomu nejak nerozumim.http://nd05.jxs.cz/577/533/93bed2b793_83406885_v1.jpg?1329041420 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 To je ten pokrok. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 tomas80 - to nebude Tvým upgradem ale tím, že jste chudáka admina zjančili a asi se snaží vyhovět zpátečníkovi vikimu :). Mě to šlo v osmičkách jako z praku (až na tu hlášku o zastaralém prohlížeči) a teď jsem na tom jako Ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 Zjancili, my ne to oni :) OK, to jsem rad, ze to nejni jenom u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 (upraveno) maxku nenech se vyhecovat-od zitra se otepli a zacne se resit kdo prvni vypluje-na nejakej prohlizec si nikdo ani nevzdechnejinak kdo se tady vlastne skryva jako admin-junior nebo senior?prohlizec mam uz jinej a je to OK Upraveno 12. Únor 2012 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 nelekejte se panove :) to se mi jen podarilo tesne pred odjezdem na vikend smazat velou cast s designem stranek :D dnes uz by melo byt vse v poratku :) krom fora to je zatim velmi provizorni :D admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 Admin je Michael, Maxík mladší, jenom píše ode mne, aby se nemusel registrovat,kvůli pár řádkům.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 12. Únor 2012 Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 Ona je tady registrace staršně zdlouhavá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2012 jen ať mi sem neleze :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Březen 2012 (upraveno) Tak už funguje i fórum! http://www.starelode.cz/index.php/forum/index Upraveno 12. Březen 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2012 (upraveno) Na první půlku května bych chtěl udělat setkání přátel lodních veteránů, dohodnout se na stanovách, programu, a všem ostatním. Setkání bude někde v Praze, včas oznámím termín a místo! Napište,ale prosím, kdo bude mít zájem přijet(není to podmíněno členstvím v případném klubu!!!)abych věděl, jak velký prostor mám zajistit!!!.. pinto@mybox.cz ahoj Max www.starelode.cz Upraveno 16. Duben 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volitan_jb Odesláno 15. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 musím uznat velice hezký web o starých lodičkách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 16. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2012 Děkujeme pěkné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Březen 2013 Sdílet Odesláno 5. Březen 2013 Tak jsem koupil pěknýho Sporta 50.Je to stará loď?Akorát má nevýhodu,že mám dva motory starší než je dáno vyhláškou.Poslední dobou jsem se o novinky ohledně motorů nezajímal,takže nevím co je možné přihlásit.PS:je už nějaká skupina veteráni i oficiálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 5. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Březen 2013 Jestli myslíš přívěšáky, tak ofiko veteráni ještě nejsou uznaný, páč novela zákona je stále v přípravě (ale makáme na tom) na MD zatím to řešíme přihlašováním v Holandsku přes mou sestřenku(zrovna testujeme přihlášení našeho Swifta s Crescentem 25 k) jestli to klouzne jak má, nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 28. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 28. Červen 2013 (upraveno) Na našich stránkách jsem uvedl jednu zajímavost...... http://www.starelode.cz/index.php/forum/21-ostatni/438-skladaci-clun-z-byvale-ndr-mtw-delphin-110#1045 :) Upraveno 28. Červen 2013 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lekninka Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 na staré lodě web se chodím velice ráda koukat. je tam noho hezkých lodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 31. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 31. Prosinec 2014 http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/43/pf2015_max.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky