Přejít na obsah
Plavidla.cz

Klub lodních veteránů

maxik1958

Doporučené příspěvky

ms ie 6 je zabitej uplne :) to neumi skoro nic... dnes jsem to zkousel na opere a na tom applu... nevim jak se jmenuje ten jejich prohlizec.... a zobrazeni bez problemu... fakt dela probelmy jen ie :( nicmene dnes v noci tak kolem 2. hodiny budu pracovat na css pro ie :) nebude to tak hezke ale pokusim se aby to bylo aspon neodpudive :D hlavne aby se to dalo precist :) vzhledem k tomu ze konci podpora pro win XP tak nepredbokladam ze bude mnoho uzivatelu co budou mit starsi ie :) Admin.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, ja samozrejme kdybych se nejak extra snazil, tak bych si vymohl jinej browser, ale uprimne, to jako chcete delat stranky tak, aby si clovek kvuli nim musel menit prohlizec, jinak se nepodiva? To teda nevidim jako nejak extra dobrej napad.

Je tu spousta lidi, ktery jsou radi, kdyz se jim povede zplodit e-mail a prilohou.

Edit: Koukam zbytecnej prispevek uz. Ze panu Adminovi dekuji za pochopeni. ;)

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Tak bohuzel se pocita s tim, ze uz spousta lidi ma trochu novejsi prohlizec. Uprimne si rikal, ze mas jeste na PC 98 win, tak to jsi asi jedinej v mem okoli, kterej na tomto systemu jeste jede. Na XP je to uz v pohode a aktualizace IE , ci prehod na jinej je zdarma, tak nevim v cem je problem.

99,9 % populace uz ma novejsi prohlizec. Pro 0,1 % se holt stranky budou zobrazovat spatne. Bohuzel pravdepodobnost, ze zrovna ten jeden z 0,1% populace bude chtit chodit na tyto stranky je miziva, nicmene mozna, jak je videt.

Je to asi jako, kdyz budes chtit na starem radiu s frekvenci AM, poslouchat rozhlasove vysilani. Moc toho asi nenaladis. Kdyz budes chtit poslouchat neco normalniho, tak si musis koupit radio s FM.

To je ten pokrok :)

Odkaz ke komentáři

Tak mi to nejak hlava nebere. Kdyz jsem mel na Win XP jeste IE7, tak se mi v nem stranky zobrazovali s hranatejma rameckama. Dneska jsem si pro zajimavost IE7 upgradoval na IE8 a najednou se mi stranky zobrazuji bez ramecku, jako to psal Wiky. Tomu nejak nerozumim.

http://nd05.jxs.cz/577/533/93bed2b793_83406885_v1.jpg?1329041420

Odkaz ke komentáři

maxku nenech se vyhecovat-od zitra se otepli a zacne se resit kdo prvni vypluje-na nejakej prohlizec si nikdo ani nevzdechne

jinak kdo se tady vlastne skryva jako admin-junior nebo senior?

prohlizec mam uz jinej a je to OK

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 1 month later...
Na první půlku května bych chtěl udělat setkání přátel lodních veteránů, dohodnout se na stanovách, programu, a všem ostatním. Setkání bude někde v Praze, včas oznámím termín a místo! Napište,ale prosím, kdo bude mít zájem přijet(není to podmíněno členstvím v případném klubu!!!)abych věděl, jak velký prostor mám zajistit!!!.. pinto@mybox.cz ahoj Max www.starelode.cz Upraveno uživatelem maxik1958
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
  • 6 months later...
Jestli myslíš přívěšáky, tak ofiko veteráni ještě nejsou uznaný, páč novela zákona je stále v přípravě (ale makáme na tom) na MD zatím to řešíme přihlašováním v Holandsku přes mou sestřenku(zrovna testujeme přihlášení našeho Swifta s Crescentem 25 k) jestli to klouzne jak má, nebude problém
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...