sos.lode Odesláno 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2010 Ahoj Karle i tímto se zabýváme,když pošleš fotky aktuálního stavu jak to je nyní tak ti zkusím zaslat vypracovanej návrh na email jak by to mohlo vypadat po předělání. S pozdravem sos.lode@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sos.lode Odesláno 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 16. Prosinec 2010 Mám prozbu znáte někdo ještě jiné fora plavidel? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 17. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2010 Mám prozbu znáte někdo ještě jiné fora plavidel? Děkuji.http://jachting.info/ tam je taky forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sos.lode Odesláno 24. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 24. Leden 2011 Zdravím,tak už uplynulo celkem dost času a moc lidí se neprojevilo ani nevyjádřilo k mému záměru.Každopádně děkuji všem co se zapojily do diskuze a kdyby přece snad to někoho zajímalo tak jsem tady a do března je ještě čas. Ale zatím to vypadá tak že se nato asi rači vyprdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se