Přejít na obsah
Plavidla.cz

délka nohy motoru na gumáku

Mirek

Doporučené příspěvky

Ahoj Libore! Já už to mám vyřešený - vyřízl jsem 4cm ze zrcadla a sem maximálně spokojený. Jezdím ponejvíc ve třech lidech s tim že jsme váha je rozložená pěkně na celej člun a mám to osazený osmičkou - spokojenost. Máme stejnej člun tak bych Ti doporučil to samý. Udělal sem to tak že to fak ani neni vidět. Jinak píšeš že jsi jezdil sám!! až si někoho posadíš dopředu tak to bude ještě mnohem horší.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
Ahoj Libore! Já už to mám vyřešený - vyřízl jsem 4cm ze zrcadla a sem maximálně spokojený. Jezdím ponejvíc ve třech lidech s tim že jsme váha je rozložená pěkně na celej člun a mám to osazený osmičkou - spokojenost. Máme stejnej člun tak bych Ti doporučil to samý. Udělal sem to tak že to fak ani neni vidět. Jinak píšeš že jsi jezdil sám!! až si někoho posadíš dopředu tak to bude ještě mnohem horší.

To jsi mě moc nepotěšil. Přeci jenom řezat do zrcadla se mě úplně nechce. Mě ještě napadlo, jestli to opravdu nemohlo být nesprávným nafouknutím jak válců, tak i kýlu. Používal jsem pouze tu nožní pumpu, kterou podle mě správného tlaku nikdy nedocílíš. Když jsem nafoukal maximum a poté tlak ověřil manonetrem dostal jsem se lehce nad polovinu předepsaného tlaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...