ladislavjel Odesláno 2. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2012 Zalezi co mas za gumak, pokud nemas laminatovou podlahu, nebo ji nemas poradne vyztuzenou, tak s tim asi vetsi stesti nenadelas.Jsou tam dřevěný desky,taky mě napadlo že jsem měl málo nafouknutý kýl.Nevim na jaký tlak to mam foukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 2. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2012 To zas není nějakej šunt,Quicksilver 300 je celkem slušnej.Mě jde hlavně o skladnost,hodim to do auta a nemusim táhnou do Chorvatska vlek s lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2012 Tak kolik jsi z toho v patek vytah. Pripadalo mi ze to svisti docela slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 5. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2012 Maximálně dle GPS 28km/h,pak jsem jel zpátky těch 20km 20km/h,cestovkou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2012 Taky jsem mel gumak jen s nafukovacim kylem yam 300 a pri spravnem nahusteni to fungovalo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 5. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2012 To ještě musime koupit nějakou dobrou pumpu,zatim jsem foukal kompresorem doma,ale u vody to chce ruční.Jinak 10HP dvojtakt Mercury měl spotřebu 3l/h,asi 3/4 plynu.Je to normální spotřeba na desítku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44franta Odesláno 5. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2012 Ahoj Libore! Já už to mám vyřešený - vyřízl jsem 4cm ze zrcadla a sem maximálně spokojený. Jezdím ponejvíc ve třech lidech s tim že jsme váha je rozložená pěkně na celej člun a mám to osazený osmičkou - spokojenost. Máme stejnej člun tak bych Ti doporučil to samý. Udělal sem to tak že to fak ani neni vidět. Jinak píšeš že jsi jezdil sám!! až si někoho posadíš dopředu tak to bude ještě mnohem horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor350 Odesláno 15. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 15. Říjen 2012 Ahoj Libore! Já už to mám vyřešený - vyřízl jsem 4cm ze zrcadla a sem maximálně spokojený. Jezdím ponejvíc ve třech lidech s tim že jsme váha je rozložená pěkně na celej člun a mám to osazený osmičkou - spokojenost. Máme stejnej člun tak bych Ti doporučil to samý. Udělal sem to tak že to fak ani neni vidět. Jinak píšeš že jsi jezdil sám!! až si někoho posadíš dopředu tak to bude ještě mnohem horší.To jsi mě moc nepotěšil. Přeci jenom řezat do zrcadla se mě úplně nechce. Mě ještě napadlo, jestli to opravdu nemohlo být nesprávným nafouknutím jak válců, tak i kýlu. Používal jsem pouze tu nožní pumpu, kterou podle mě správného tlaku nikdy nedocílíš. Když jsem nafoukal maximum a poté tlak ověřil manonetrem dostal jsem se lehce nad polovinu předepsaného tlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se