zdenek2013 Odesláno 3. Březen 2021 Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 raději napiš co je tak zajímavého na hlídkách PČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 Pripadalo mi zajimavy se presvedcit jak to skutecne na tech silnicich vypada, kolik aut jezdi pres hranice okresu, kolik policajtu to hlida a tak. Mel jsem prilezitost to zjistit (legalni duvod nekam jet), tak jsem to rovnou i natocil.Ve zpravach jsem videl 2-3 fotky z okoli Prahy, tak jsem byl zvedavej jak moc hlidek je za Prahou.Projel jsem 8x nejakou hranici okresu po ruznych silnicich. Da se to brat tak, ze ukazuju, ze tam fakt jsou nebo ze ukazuju kde nejsou nebo ze ukazuju jak to v realu ted na silnicich chodi nebo jako statisticky pruzkum (ja vim, je to malo dat). Jak kdo chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 3. Březen 2021 Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 (upraveno) to se jen trochu nudíš,což je pochopitelné...bude líp Upraveno 3. Březen 2021 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 Asi jako kazdej. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 3. Březen 2021 Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 popřemýšlej třeba o letošním srazu,loni to bylo moc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Duben 2021 Autor Sdílet Odesláno 6. Duben 2021 No... tak dneska zase mrtvo, delate uz servis na lodich? Ja zase ptakoviny... ale tentokrat aspon je to technika: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 6. Duben 2021 Sdílet Odesláno 6. Duben 2021 No... tak dneska zase mrtvo, delate uz servis na lodich? Ja zase ptakoviny... ale tentokrat aspon je to technika: Tak mně jezdí rychlejc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Duben 2021 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2021 A nemas ty nahodou diferencialy 5.43? (auta puvodne se 185R14)Edit: Jinak mne by to taky jelo rychlejc, ale hrozne se u toho hreje olej. Vymenik jsem uz menil a nijak moc to nepomohlo, tak proste jezdim podle teploty oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Duben 2021 Sdílet Odesláno 13. Duben 2021 (upraveno) Diferenciály jsou standart, jezdím kola 195x15x80 a konečně mi ukazuje správně i tachometr, na 14kách mi ukazoval blbě. S teplotou nemám problémy. Upraveno 13. Duben 2021 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Červen 2021 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2021 Hej hola. Nikde nikdo?Jdete dneska nekdo na protestni pochod Prahou? Prvni maj nemame tak prvni cerven taky dobry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Červen 2021 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2021 Skoro to vypada jako ze se snazim vyvrazdit rodinu jidlem, ale neni to tak. Jen zvysuju odolnost potomstva. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky