Robert Odesláno 25. Březen 2015 Sdílet Odesláno 25. Březen 2015 Neboj,taky makam do roztrhani tela,kdyz bude letos podivny leto jako loni budu sedet u chaty pod novou pergolou,uz ji mam skoro hotovou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 No, tak dneska je to poprvy, kdy jsem fakt spokojenej, ze je tady nuda. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 za to se bavíš u sousedů, co? :D to je voprc, že by jeden nevěřil :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 No.... mne to tak poslední tejden az dva neprijde uz ani vtipny. :DNejhorsi je, ze jsem fakt zavislej a musim to cist i když to jsou hovadiny. Budu se lecit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 to sme na tom ouplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 Koukam, ze mi tam někdo smazal obrazek konzervy na grilu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 to je proto. že Dvojka takový blívajzy nežere a mohlo by jí být už od pohledu špatně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 No to by mi rozhodne nevadilo.(Edit: Mimochodem tyhle konzervy a specialne veprovy z Lidlu zavareny do lahve jsou fakt dobry.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 ty německý? Kostelecký vepřový ve skle je na chuť dobrý, ale když ho sním víc, chemii z něj cejtím ještě druhej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2015 No... Polsky, abych byl presnej.A nevim presne co presne mas namysli tim, ze toho snis vic... ale ja tu flasku stlacim i na posezeni a dobry. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 24. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2015 konzervy bych vynechal.nebude se ale něco dít o vánocích na vodě?jsem sice z podkrkonoší a labe tak u pramene,ale pokud by se něco někde na vodě dělo,jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Listopad 2015 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2015 nejsem saranče stěhovavý, půlku nechámMiloši, tradičně kolečko po Vranský a buřtopečení na ostrově Kilián děláme na štědrý den kolem poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2019 No... Polsky, abych byl presnej.A nevim presne co presne mas namysli tim, ze toho snis vic... ale ja tu flasku stlacim i na posezeni a dobry. ;) Mimochodem, k tomu masu ve skle.... zjistil jsem, že vepřový ve skle mělo v sobě glutamát, zatímco kuřecí ne. Přestal jsem ty vepřový kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 27. Prosinec 2019 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2019 Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.Po vyndání už s víčkama nehýbat.Ještě lepší je to z krůtího masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Březen 2020 Autor Sdílet Odesláno 14. Březen 2020 Tyjo tady se nic nedeje.... to vsichni nakupujete mouku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 15. Březen 2020 Sdílet Odesláno 15. Březen 2020 Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.Po vyndání už s víčkama nehýbat.Ještě lepší je to z krůtího masa. chtěl jsi napsat na 1kg masa určitě 15g soli.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Březen 2020 Sdílet Odesláno 15. Březen 2020 (upraveno) Ano, napsal jsem to spatne. Daval jsem 15g a bylo to dost slane. Posledni varku jsem dal 11 a je to podle mne akorat. Upraveno 15. Březen 2020 uživatelem Lubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Květen 2020 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2020 Video pro kluky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červen 2020 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2020 Kdyz se tu nic nedeje..... tak mala pripominka, ze se dalo nekam realne letet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Petra Odesláno 2. Leden 2021 Sdílet Odesláno 2. Leden 2021 Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.Po vyndání už s víčkama nehýbat.Ještě lepší je to z krůtího masa. Zdravím účastníky vlákna.Já upeču maso dam do sklenic se sosem a v mikrovlnné troubě zavařím. Děláme to i do Chorvatska na dovolenou a zatím se nic nezkazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Únor 2021 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2021 Dneska jsem jel pres Chlumec nad Cidlinou, docela to jeste teklo ale nejhorsi je snad pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Únor 2021 Sdílet Odesláno 6. Únor 2021 Měla 39 m3, teď 28. Na to, že v létě měla 2m3, je to docela rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 2. Březen 2021 Dneska se mi povedlo trochu zmapovat lockdown na silnicich, kdo mate kam, sdilejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 3. Březen 2021 Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 (upraveno) nerozumím řeči tvého kmene,náčelníku Upraveno 3. Březen 2021 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Březen 2021 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2021 Nevadi, to se stane. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky