packa Odesláno 12. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 12. Listopad 2011 ty se mas-ja uz to taky dal pod strechu-i kdyz mozna pristi tyden dame jeste jednou pramku na vodu kvuli rybam-dneska 1 zubata 65cm a par cejnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 9. Leden 2012 Aaaa... koukam ze zas dohanime prumer co? Za posledni 4 dny bylo vic nez 10 prispevku, tak se ted musi chvili zase dit nic, aby se to dorovnalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 Koukam ze uz jsme zase za minuly dny prepiskli pocet 2 prispevku na den. Ted se jako ceka az se to ustali, co? :-)Chystate se nekdo lyzovat? Ja nevim jestli si do Orlickejch mam brat lyze nebo kajak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Únor 2012 Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 (upraveno) nic si z toho nedělej, na starelode píšu zatím jen já, :( a =( a přes to lidi čtou :rolleyes: Můžeme si psát navzájem, jeden ke mně, jeden k Tobě! :lol: Upraveno 24. Únor 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 (upraveno) Tak uz jsem jeden poslal, abych ti nebyl nic dluzen. ;)Pridal jsem se, abys nemel 13 uzivatelu, takovy blby cislo. Upraveno 24. Únor 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Únor 2012 Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 (upraveno) Děkuji, to je prima, já doufám, že se to trochu rozjede,hlavně ta diskuze, zatím mi všichni posílaly žádosti o rady mailem :cool: a dost jsem se při odpovědích opakoval, tak snad si lidi na ,, starelode ,, najdou cestu, teď se oteplilo, tak chci nadělat nějaký fotky motorů, a něco o tom napsat........ Upraveno 24. Únor 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 (upraveno) Mam vyfotit myho Johnsona? :) Sice ztezka, ale jeste jde natocit. Upraveno 24. Únor 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Únor 2012 Sdílet Odesláno 24. Únor 2012 No to určitě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Únor 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 Aspon stary fotky jsem tam vlozil, at mas radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Únor 2012 Sdílet Odesláno 25. Únor 2012 hurá!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 29. Únor 2012 Sdílet Odesláno 29. Únor 2012 (upraveno) Zase to tu stagnuje.... V sobotu jsem byl v Německu, a krom dvou mahagonových Pirátů jsem přivezl krásnou technickou raritku, jestli dá počasí tak ji představím do konce týdne na starychlodich musím ud+lat fotky Upraveno 29. Únor 2012 uživatelem maxik1958 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 29. Únor 2012 Sdílet Odesláno 29. Únor 2012 maxiku -nestagnuje......viky se vali na horach,ja mam prazdniny,venku hnusně a labe je plne vody-jen ty jsi pilny jako včelička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 29. Únor 2012 Sdílet Odesláno 29. Únor 2012 člověče ani ne, včera, a dneska jsem strávil po půl dni po doktorech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 (upraveno) Vsimnete si, ze zacalo svitit slunicko a veskera komunikace ustava. ;) Upraveno 16. Březen 2012 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Březen 2012 Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 A co bys taky chtěl :) spousty práce na zahrádce - jarní úklid, hrábě, kolečko. A to ani nemluvím o tom, že už se chystám postavit si před barák kocábku a potom už fakt nebude čas na nic. A ostatní na tom asi nebudou o nic lépe. Když si to proložíš ještě prací aby bylo za co žít, tak opravdu už toho času moc nezbude. Ale jen ať svítí, hned je lepší nálada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Březen 2012 Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 Nojo, už zacina bejt venku krasne a zacinam koketovat se stejnou myslenkou. Bohuzel musim jeste na sve nove auticko nechat namontovat tazne, protoze nyni nemam jak svoji kocabku dotahnout :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Březen 2012 Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 Co jsi pořídil, zase kia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 Ja tazny mam, ale vlek ne. Takze pristi tyden zacinam, jestli to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 16. Březen 2012 Sdílet Odesláno 16. Březen 2012 Dneska jsem začal novou sezónu.Krásné odpoledne strávené na gumáku.Napluto asi 30km.Počasí super,voda trochu táhla,ale jinak dokonalý.Zítra se svezu znova a v neděli povozím dětičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Březen 2012 Sdílet Odesláno 17. Březen 2012 Dneska jsem začal novou sezónu.Krásné odpoledne strávené na gumáku.Napluto asi 30km.Počasí super,voda trochu táhla,ale jinak dokonalý.Zítra se svezu znova a v neděli povozím dětičky.Tak to Ti závidím, už se taky moc těším až vyrazím na vodu, ale když budu hodně optimista tak to vidím tak někdy na půlku dubna spíš začátek května. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Březen 2012 Sdílet Odesláno 17. Březen 2012 Co jsi pořídil, zase kia?AhojTrochu jsem se rozapsal zde k tematu :)http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?pid=5372#p5372 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2014 Vsimnete si, ze zacalo svitit slunicko a veskera komunikace ustava. ;)Uz zase. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Březen 2014 Sdílet Odesláno 9. Březen 2014 Zrovna mne vcera napadlo to same :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Březen 2014 Sdílet Odesláno 9. Březen 2014 U nás je to podobný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 9. Březen 2014 Sdílet Odesláno 9. Březen 2014 Tak snad si to vynahradíme a pokecáme někde na vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky