Anachy Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 Uz zase. Venku je hezky no. Ja teda pridam aspon neco. Za posledních 24 hodin nepřibyly žádné nové příspěvky.A ty se divíš když je tak pěkně. Každý kdo může je u vody a na povídání nezbývá čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 A kdo ještě nemůže být u vody, tak plavidlo usilovně připravuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 Hmmm a nebo kdyz uz ma vsecko pripraveny a je natesenej konecne na vodu, tak se mu pos..... auto a je nahranej. Uz jsem si take myslel, ze o vikendu budu na vode, ale bohuzel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 (upraveno) Koukam ze jsme na tom vsichni podobne. U auta mi zlobi chlazeni a lod je na dvore nedodelana. Chystate se aspon nekdo do Tynce, at se prijdu podivat jak lod vypada? ;) Upraveno 26. Květen 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 To já ani nevím, jestli se letos na vodu vůbec dostanu. Dodělávám zástavbu motoru, do toho jsem si přidal výrobu čelenu, navijáku kotevního lana a do toho se mi začátkem května narodil kluk, tak ani nevím, jestli má cenu vůbec letos spouštět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 (upraveno) K ratolesti gratuluju! Na lodi delej, dokud malej nic nechce, az mu bude rok, tak jsi s praci na lodi skoncil a budes muset jezdit. :) Mladsi dceri je 2.5 roku, a kdyz se jeji stejne stara sestrenice priblizila u nas na zahrade k lodi, tak ji odehnala se slovy: "Ypadni, kapiťán sem já!" Upraveno 27. Květen 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Květen 2011 Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 v sobotu ma byt predvadecka tech pololodi/polovodvich skutru-jak so to jmenuje? a ve staraku na lodenici akce--dej to na vodu a prijed-budu na zakladne-packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 Musel bych dorazit rano, ale to mam bohuzel uz jinej plan. Takze asi jindy. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Květen 2011 Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 To já loď dodělám, jen nevím, jestli ji dávat na vodu, když se tam ukážu jen párkrát, a aby tam stála osamocená, to je lepší na ní dělat celý léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2011 Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 se mi začátkem května narodil kluk, tak ani nevím, jestli má cenu vůbec letos spouštět.Zásadní chyba. Trénovat potomka a ženu hned od začátku. Já měl obě dcery taky na jaře a v létě rovnou do tehdy NDR na jezera. Samo, že lodí z Prahy. Jen tak kolem 1600 km. S tou první ještě v otevřeném člunu - Pluťáku. Všichni jsme přežili.Mimochodem, všem mrňata spala na lodi líp než doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Zaprve pro Charlie - Gratulace k potomkovi a preji mu do zivota vse nej.Jinak souhlasim s Davidem, cim driv tim lip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Ahoj pánové tak letos loď opět nic už mám vše za sebou,ale na uzdravení počítám tak 3-5 měsíců.10.5 proběhla ve FK Praha Vinohrady náročná operace hlavy.Vzádu mne jí řízli až k uším a vyndali nezhoubný nádor.Takže na vodě až za rok Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Tak hlavně že to dobře dopadlo.Za rok to bude jěště lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Ahoj stando přeji brzké uzdravení aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Květen 2011 Sdílet Odesláno 28. Květen 2011 Ahoj Stando. To jsme radi, ze vse dopadlo OK a take prejeme brzske uzdraveni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Květen 2011 (upraveno) Stando, taky preju brzke uzdraveni! Za 3 mesice... to by jeste slo, ne? Loni jsem s detma brazdil Labe v listopadu pri 10°C. Upraveno 29. Květen 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Květen 2011 Sdílet Odesláno 29. Květen 2011 Též přejeme brzké uzdravení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 29. Květen 2011 Sdílet Odesláno 29. Květen 2011 Ahoj kluci díky všem za podporu Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 Hlavní je fakt zdraví, takže ať se brzy dostaneš Stando do kondice, na loď bude ještě dost času. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Květen 2011 Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 ty woe Stando, no doufám že si cajk a že ta tvoje kebule bude jako nová! Tak ať si brzo na vodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 31. Květen 2011 Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 (upraveno) Jo kluci den ze dne je to lepší myslím tím pooperační stav už jsem z nejhoršího venku.Perlička z jipky ležím na posteli a najednou se nademnou něco mihlo,přece nejsem magor tak trochu stočím hlavu a byla to uklízečka ukrajinka s koštětem to co se mihlo byla násada.Tak jsem rychle spočítal hadice co ze mne vedou udělal z nich dva svazky nahoře a dole vždy když přišla uklízet tak jsem oběma rukama držel hadice.Když mne dali na normální pokoj tak se ráno otevřou dveře a moje favoritka jdu vám uklidit to už jsem nebyl na nic napojen takže jsem jen připažil na posteli a poslouchal jak svojí kouzelnou násadou otlouká co jde.V koupelně zůstal uprostřed kousek toaleťáku tak 2x2cm vytírala jí 2x denně a ani po 3 dnech to nezmizelo to už mne bylo lépe tak jsem jí testoval Standa Upraveno 1. Červen 2011 uživatelem Standa* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Květen 2011 Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 To je prima humor te neopustil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 (upraveno) Dneska jsem z propelleru (jaka je zdrobnelina? vrtulinka?) sundaval svuj prvni vlasec! Vypadalo to tak na 30m. Ale je to dobry, i 5HP motor to dokaze utrhnout, takze jsem nezustal viset jak kapr. :) Upraveno 31. Květen 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Květen 2011 Sdílet Odesláno 31. Květen 2011 de vo to, co to udělalo se simmeringem, by ti nechca.. do převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. Červen 2011 Sdílet Odesláno 1. Červen 2011 Ahoj takhle jsem někdy před 6 lety dopadl také v HR pochopitelně to odělalo simering loď byla na vodě do 9 měsíce v 10 měsíci byla zazimovačka a při vypuštění oleje vytekla mořská voda /byl tam i nevhodný olej nedělal emulzi/ tato sranda stála 190tis.Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky