packa Odesláno 1. Únor 2011 Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 vsak to byl jenom vzorek aby ukazal jak mu to vari slaby material ja si slabsi nez 5-6mm netroufnu mam spatnej invertor tak varim obalenou el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 No ja se ze chystam nakupovat material, tak abych vedel, ale to proberem az se potkame. Mimochodem.... taky bych potreboval vazaky a kdyztak mam i nejaky jako vzorek kdybys chtel jinej typ nez mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 2. Únor 2011 Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 Zábradlí se standartně dělá z trubek 22x1,5.K nim existují různé patky,kolínka a odbočky,tudíž se nemusí nic svářet.Použijí se jen "červici" a nebo duté nýty.Je to rychlé a spolehlivé.Většinu mám i skladem,pokud by byl zájem.Bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Únor 2011 Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 pro Bootcentrum. na tebe se chystam az dojde na vlek-rolny. dik za nabidku mas nejakou prodejnu? nebo nabidkovy list(katalog) ahoj packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 (upraveno) Bootcentrum: Ja vim ze se dela standardne z 22x1.5, ale predpokladam ze nerezovy. Mam jisty pochybnosti, jestli na 15ft clunecek to neni tak trochu moc humpolacky. Precejen na takovym prditku je zabradli spis ozdoba nez k necemu. Krome toho mi jde o vahu. Mit zabradli 15kg tezky si bohuzel nemuzu dovolit, i proto uprednostnim hlinik a svareni pred nejakejma spojkama, ktery jsou urcite tezsi nez svar. Upraveno 2. Únor 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 2. Únor 2011 Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 pro PACKA - mám servis v černošicích u PrahyPro VIKY - dá se samozřejmně použít i nerez 22x1mm, z něho dělám konstrukce pro kočárové střechy.Nevím jak dlouhé a vysoké zabradlí chceš,ale jen přes špici by vážilo cca 5 kg. Hliník- se používá síla stěny 2mm,aby to vůbec truchu drželo,o moc lehčí to nebude,a co povrchová ůprava? Nechat dělat elox,to jsou další peníze,nebo nátěr-to je nic moc a nechat přírodní AL,tak to za chvíli zkoroduje a je to zbytečně vynaložená práce.Bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Únor 2011 Sdílet Odesláno 2. Únor 2011 diky urcite se zastavim obcas jezdim okolo k tomu memu zabradlicku-bude tam hlavne aby mi nevystupovali maltezaci za jizdy v loni jsem o Ozzaka malem prisel v komore a uz to nechci zazit prece jenom jsou to kamosi jinak na malem sportu to je spis na paradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 3. Únor 2011 (upraveno) Bootcentrum:Ok, zkusime to rozebrat do detailu. Muj avatar vidis ze jo, zacinat by melo veprostred dylky lodi, jakoby zhruba nad okynkem a melo by jit vodorovne dopredu, malinko pres spici. Chtel bych dva uchyty na kazdy strane na strese kajuty a podle tuhosti dve nebo tri stojny vepredu. Vyska vepredu bude tak 30-40cm, takze nizky.Ale ted problem (aspon podle mych dosavadnich uvah), prid neni spicata ale kulata s radiusem tak 15cm. Tzn. zabradli se bude muset ohnout.Je to mozny z nerezu? Je to mozny z hliniku? Kolik to muze vazit?Jinak co se tyka povrchovky hliniku, premyslel jsem o bezbarvym laku, mam tak udelany kola na aute, drzi to dobre a je to pekny.Tak co, pujde to?Diky, V.Packa: Ja mam ten problem s mladsi dcerou, ale u mne to resi vysokej bok lodi. Nizkej si nemuzu dovolit, s utopenym psem je minimum starosti a vlastne zadny papirovani (i kdyz v komore nevim, jestli by se nedelal zaznam o nehode...), ale utopeny dite, to neni takova prca ze jo.... ;) Upraveno 3. Únor 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 3. Únor 2011 Sdílet Odesláno 3. Únor 2011 VIKY - váhu si spočítej, 1m trubky váží 0,68kg.,ale radius jak píšeš, na 1mm trubce je trochu problém,dochází k deformaci,bylo by vhodné použít tl.1,5mm,ta je ovšem o 50% těžší. Nalakovaný AL,nevím,nevím,jak dojde k nějaké prasklince či odření,dostane se pod lak voda a je vymalováno - žádná krása.Já bych to osobně na mé lodi nikdy neřešil z AL!Bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2011 No ja zas nejsem takovej zavislej a vysokem lesku. Navic na rece to nebude tak hrozny, slana voda se k tomu urcite jeste nekolik let nepriblizi. Vzhledem k castymu ulozeni lodi v garazi bych se hliniku moc nebal ani bez lakovani. Kdyztak si to necham od manzelky prelestit.Zkusim si tu vahu napocitat podle rozmeru. Treba i nerez pujde. Zatim to vidim tak na 9m trubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Únor 2011 Sdílet Odesláno 4. Únor 2011 Tak bych šel do nerezu, tomu Al bych moc nevěřil, někde se budeš potřebovat pořádně chytit a bál bych se že to ulítne, nebo se ohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Únor 2011 Sdílet Odesláno 5. Únor 2011 Ahoj. Skoro na prvni lodi jsme meli z AL trubek konstrukci na strisku. Tenkrat jsme to nechali bez jakekoliv povrchove upravy a po case zacaly ty trubky cernit. Takze bych sel taky do toho nerezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romouch Odesláno 7. Únor 2011 Sdílet Odesláno 7. Únor 2011 Zdravím, je to sice mimo téma, ale nevím jak na to. Chtěl jsem to napsat do příslušné ruriky, ale nějak mi to nejde. Sháním takové to tařízení na ovládání přívěsného motoru, kterým ovládá jak plyn, ta převodovka. Pohyben dopředu se zprvu zařadí F a dalším pohybem se přidává plyn (totéž vzad). Potřebuji vědět, jak se jmenuje a kde so to dá sehnat. Poraďte někdo.´Díky Romouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Únor 2011 (upraveno) Asi myslis tohle:http://www.avaryacht.cz/knypl-razeni-a-plynu-pro-motor-cluny-b89.p.aspx Upraveno 7. Únor 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2011 Packa... mas ode mne mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 25. Březen 2011 Zase se tu nic nedeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 26. Březen 2011 Sdílet Odesláno 26. Březen 2011 No to víš vylezlo sluníčko a všichni už odzimovavaj,mejou,leštěj,luxujou,tepujoj,měněj oleje,propelery,sčky,filtry atd atd teda beru to aspon podle sebe a večer je jeden ták unavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 26. Březen 2011 Sdílet Odesláno 26. Březen 2011 A zapomněl jsi na pivo po práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 27. Březen 2011 Dneska mne to taky postihlo. Popisu jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 (upraveno) Ja mazlika pritahnu uz tedko o vikendu a uz taky zacnu s pripravama na sezonu. Bude toho docela dost, co jsem si vsecko pres zimu navymejslel :) Upraveno 28. Březen 2011 uživatelem tomas80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 Hmm .... taky jsem začal a né moc úspěšně hned jsem zjistil, že musím objednat ještě bovden řazení , tak aztím skládám nohu kterou jsem si rozebral abych ji přetěsnil ale bez bovdenu budu muset čekat , snad se v USA "pochlapěj" a s odesláním si pospíší. Prý má být o víkednu až 20, tak to budu doma brečet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 nebudes sam -v sobotu se odemyka labe a ja budu taky jen fandit a bumbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 Anachy - pokud potřebuješ bovden do Z-nohy mercruiser,Alpha - mám skladem,můžeš mít ihned!Bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Březen 2011 Sdílet Odesláno 29. Březen 2011 Anachy - pokud potřebuješ bovden do Z-nohy mercruiser,Alpha - mám skladem,můžeš mít ihned! BootcentrumDěkuji za nabídku ale již jsem jej objednal , takže čekám až dorazí. :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 (upraveno) Uz zase. Venku je hezky no. Ja teda pridam aspon neco. Za posledních 24 hodin nepřibyly žádné nové příspěvky. Upraveno 26. Květen 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky