Přejít na obsah
Plavidla.cz

Ucast povinna


viky_cz

Doporučené příspěvky

  • 7 months later...
  • Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Zveřejněné obrázky

  • 4 years later...
No... Polsky, abych byl presnej.

A nevim presne co presne mas namysli tim, ze toho snis vic... ale ja tu flasku stlacim i na posezeni a dobry. ;)

 

Mimochodem, k tomu masu ve skle.... zjistil jsem, že vepřový ve skle mělo v sobě glutamát, zatímco kuřecí ne. Přestal jsem ty vepřový kupovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.

Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.

Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.

Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).

Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.

Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.

Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.

Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.

Po vyndání už s víčkama nehýbat.

Ještě lepší je to z krůtího masa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.

Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.

Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.

Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).

Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.

Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.

Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.

Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.

Po vyndání už s víčkama nehýbat.

Ještě lepší je to z krůtího masa.

 

chtěl jsi napsat na 1kg masa určitě 15g soli.....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Já si vyrábím vepřové ve vlastní šťávě sám.

Používám sklenice 440ml, což je akorát pro dva.

Dělám to z krkovice. Odstraním tučné části a nakrájím na větší kousky. Smíchám se solí (1,5g na 1kg masa), přidám pepř a kmín.

Z želatiny udělám silnější roztok (nebo když jsou k dispozici kůže, tak silný vývar z nich).

Syrové se to pěchuje do skleniček a zaleje malým množstvím želatiny. Vytěsnit vzduchové bubliny, očistit hrdlo sklenice a lehce dotáhnout víčko.

Zavařovat 2 hodiny na 80 st. C.

Vyndat, dotáhnout víčka, nechat vychladnout.

Druhý den (za 24 hodin) znovu do zavařováku na 2 hodiny na 80st. C.

Po vyndání už s víčkama nehýbat.

Ještě lepší je to z krůtího masa.

 

Zdravím účastníky vlákna.

Já upeču maso dam do sklenic se sosem a

v mikrovlnné troubě zavařím. Děláme to i do Chorvatska na dovolenou a zatím se nic nezkazilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...