viky_cz Zveřejněno 25. Listopad 2010 Sdílet Zveřejněno 25. Listopad 2010 Neni vam to blby? :) Za posledních 24 hodin nepřibyly žádné nové příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2010 (upraveno) Je ale co nadelas. Tedko bude trochu okurkova sezona kdyz vetsina lidi ma zazimovano a zacinaj prechazet radosti z vody na starosti a blazinec kolem vanoc :) Upraveno 26. Listopad 2010 uživatelem tomas80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2010 Taky jsem postřehl. že je nějak mrtvo, ale jak říká Tomas, teď to bude bída. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džordžo Odesláno 26. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2010 Nebo už všichni "přeběhli" na jachting.info , tam je frmol, že to nestačíš sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 26. Listopad 2010 Tak toho bych se zas tolik nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Listopad 2010 Autor Sdílet Odesláno 26. Listopad 2010 (upraveno) Mne se tady libi.Pred vanocema mam starost co si nadelit pod stromecek. Zatim to vypada na 12L nadrz a nejakou dalsi bijou. Puvodne jsem si myslel ze se tu zacne planovat na pristi rok, ale na to je asi brzo.Normalne jsem doma na Skoda TechWebu, a tam je to taky jinej cvrkot. Ale je to asi tim ze tam jsu samy mlady a ty na to maji cas. Upraveno 26. Listopad 2010 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 (upraveno) Naopak by to zde mělo teď žít ne? Na vodu se nikdo nedostane, a tak by se mělo mlejt pantem potažmo klávesnicí. A Jachting.info, no nevím, tam už radši nechodím, bo tam po mě jde jeden "tencobaylinerypředevšímnenávidí" a minule jsem málem dostal přes držku, když sem si dovolil napsat, že Passat není špatný auto :P Upraveno 27. Listopad 2010 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 Nevíte někdo jak je to se splavností Vltavy příští rok?Někde jsem slyšel o vypuštění Vraného.Dále jak vypadá Labe od soutoku po hranice?Možnosti kotvení,návštěv v marínách,divokého táboření,zajímavé zastávky,atd.Vymýšlím itinerář na příští dovolenou a chci se plavit po Vltavě nebo Labi.Kam je to po labi zajímavější?Nahoru od Mělníka,nebo dolů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 Nevíte někdo jak je to se splavností Vltavy příští rok?Někde jsem slyšel o vypuštění Vraného.Dále jak vypadá Labe od soutoku po hranice?Možnosti kotvení,návštěv v marínách,divokého táboření,zajímavé zastávky,atd.Vymýšlím itinerář na příští dovolenou a chci se plavit po Vltavě nebo Labi.Kam je to po labi zajímavější?Nahoru od Mělníka,nebo dolů?Ahoj, koukni na můj příspěvek " http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=232 " letos jsem to zkusil od Mělníka nahoru a příští rok bych rád od Mělníka dolů po proudu, zatím nevím až kam. Každý rok jinak párkrát z kotviště na slapský jezdím na orlickou a do Týna, vždy dle nálady a počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 Je škoda,že jsi se víc nerozepsal.Nevíš jak to bude s tím Vraným?Mám v plánu Vltavu od Libčic na Orlík a zpět.Poplujeme asi čtyři lodě.Pokud to nebude možné,tak to bude Labe,ale tam nevím kde je to zajímavější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 Nikde jsem o Vraném nenašel ani zmínku , ale myslím, že pokud něco chystají tak to budou dělat ještě před sezonou, už v loňském roce něco dělali na vratech a taky to stihli než začal provoz na vodě. Myslím, že si nemohou dovolit na celou sezonu uzavřít komoru na Vltavě zrovna v těchto místech a navíc tam jsou dvě komory vedle sebe, takže pokud by dělali něco v jedné komoře tak druhá bude v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 27. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 27. Listopad 2010 Tak jsem něco našel.Na SPS kde jsou psány odstávky je,že od 15.6 do 16.9 bude Vrané vypuštěné.S tím souvisí odstávka štěchovic a Slap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 28. Listopad 2010 Tak jsem něco našel.Na SPS kde jsou psány odstávky je,že od 15.6 do 16.9 bude Vrané vypuštěné.S tím souvisí odstávka štěchovic a Slap.No to je fakt paráda, ale třeba se to ještě změní. Taky se to pokouším najít ale marně??Tak už to mám http://www.spspraha.cz/provoz/odstavky2011navrh.pdf jedná se jen o návrh odstávek tak to třeba dopadně úplně jinak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Listopad 2010 Autor Sdílet Odesláno 28. Listopad 2010 (upraveno) Rikala moje manzelka, ze by taky v lete konecne prijala nejakou dovolenou a ten kajak si prej muzu vzit ssebou. Akorat mam problem, ze pristi rok asi jeste nebudu mit schopnej vlek. Labe tady moc na taboreni neni. A ze bych jel nekam k rybniku a na lod si vzal elektrickej pohon, to je mi tak malinko proti srsti. Nejaky tip mate? Jo mimochodem... dneska jsem uspesne nacpal lod o delce 430cm do garaze ktera ma na delku 420cm a svete div se, vesla se tam i s namontovanym motorem a jdou zavrit vrata. Takze budu moct v zime pracovat na vybaveni. :) Edit: At vam nejsem dluzen trochu ty srandy (nesmejte se mi nahlas aspon).... http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0195B.jpg Upraveno 29. Listopad 2010 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2010 K predchozimu prispevku.... prohlizel jsem si mapy Labe (plavebni a fotomapy na seznamu).... byl jste nekdy nekdo s lodi v Podebradech ve starym rameni (Skupice)? Nevim jestli se tam muze/da vjet, je tam na konci kemp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2010 (upraveno) jestli si dobře pamatuju, tak na kanále podle komory není dost vody a vypadá to jako stokajo a Vrané by mělo být mimo provoz cca 1,5 měsíce - červen - červenec, a nebo vůbec nic. V listopadu nebylo rozhodnuto, současný stav nevím. Upraveno 17. Prosinec 2010 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Prosinec 2010 (upraveno) Diky za info. Podle fotomapy to skutecne neoplyva cistotou (http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=134678840@y=136136992@z=17) a 7m sirky kanalu taky neni zrovna moc, ale myslim ze to co je za tim bordelem dal by mohlo stat za pokus. Nekdy se tam zastavim a uvidim, staci mi kolem 40cm vody. Upraveno 17. Prosinec 2010 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Leden 2011 Jak dlouho tu mam cekat na prvni prispevek roku 2011?Jak na novy rok, tak po cely rok? To nas tu cekaji pekny veci teda.....Preju hodne stesti vsem. :)AHOJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Leden 2011 (upraveno) Tyjo.... novy design hlavni stranky?! A peknej! (Konecne peknej..)Hele ale to forum neni one-man show, co vsichni delate? Chlastate? Lod jste tejden nevideli nebo co? Zadnej problem? Dyt tady se diskuze vede akorat kdyz se tu nahodou objevi nejaka zenska.(Tady vidite, ze mi v ty Koreji ale uz vazne hrabe.) Upraveno 30. Leden 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Leden 2011 (upraveno) Tyjo... uplne vespod na hlavni strance je odkaz na Comeback online! Miluju Plavidla.cz!Bylo to tam i predtim nebo ne? Ja sem si toho nikdy nevsim.Jdu koukat. Upraveno 30. Leden 2011 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 30. Leden 2011 Sdílet Odesláno 30. Leden 2011 (upraveno) AhojJa mam pocit, ze tam byl i odkaz na simpsonovi, ale pak to nejak zmizelo.Kazdopadne jsem se rano musel koukat, zda jsem opravdu na tech strankach kam jsem chtel jit :) . Pekna zmena, chvalim. Upraveno 30. Leden 2011 uživatelem tomas80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 30. Leden 2011 Sdílet Odesláno 30. Leden 2011 ahoj taky jsem si dvakrat protrel oci jestli jsem spravne...je to pekne.k tem lodim -ja osobne pripravuju,pripravuju a jeste pripravuju.uz mam vyzkousenou pripravu sendvice na stavbu kajuty(dyha .tvr.polystyren,laminat)lepeno v lisu,vcera jsem konecne sehnal supr.svarece na al. ve svem okoli a pristi tyden vezu do slevarny al. model pozicek a vazaku.jen co povoli pocasi tak makam, musim venku v garazi jsou tri lode a uz se nehnu packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Leden 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Leden 2011 Tyjo, ty jsi ale pilnej! Jestli mas svarece dobryho tak bych se hned pridal. :) Taky budu asi potrebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 1. Únor 2011 Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 pokus se povedl na trubku18/15 privaril patku z 3mm-vareno TIGem vypada to slusne tak bude zabradlicko-potrebuju dat dohromady LED do pozicek tak se stavim jinak at dobre doletis packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2011 Neni problem, stav se. Co se tyka zabradli, uvazoval jsem o 20x1.5 nebo 22x1.5, coz je vlastne to samy co mas, je to dost pevny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky