sbfno Zveřejněno 28. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 28. Březen 2009 Prosím, někdo zkušený - popište pracovní postup antifoulingového nátěru, který je první v pořadí, loď je laminátová, ještě nebyla ve slané vodě, ale chystá se tam.Bude kotvit vždy 4 měsíce v roce na moři. Stáří lodi je 3 roky, kýl je nepošpozen. Zajímá mě, jak důsledné musí být obroušení, zda-li se hodí ruční pásová bruska.Když se tak na to dívám, až je mi líto tu hladkou, krásnou barvu brousit. ( nejsou dnešní barvy lepší a není potřeba je brousit ? ) Jak je to s podkladním nátěrem ?Předem děkuji sbfno@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 28. Březen 2009 Sdílet Odesláno 28. Březen 2009 Poslal jsem Vám návod na aplikaci Attiva antifoulingu do mejlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 29. Březen 2009 Sdílet Odesláno 29. Březen 2009 Moje zkušenost obrousit jemným smirkem opláchnout vodou /ne benzínem nebo rozpouštědlem/ po oschnutí určitě podkladový nátěr a pak antifouling.Každý výrobce má své podkladové nátěry.Je dobré používat stejného výrobce.Jak to nezdrsníš tak se to sloupe ahoj Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 29. Březen 2009 Sdílet Odesláno 29. Březen 2009 Poslal jsem Vám návod na aplikaci Attiva antifoulingu do mejlu...Dej to sem také není to na škodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 29. Březen 2009 Sdílet Odesláno 29. Březen 2009 Rád bych, ale netuším jak sem vložit soubor - přílohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 29. Březen 2009 Sdílet Odesláno 29. Březen 2009 Tak ten návod jsem dal sem, snad tam z toho půjde něco vyčíst.... http://antifouling.rajce.idnes.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se