Přejít na obsah
Plavidla.cz

Plavba v Listopadu

Doporučené příspěvky

Jste ještě někdo na vodě?Já jsem se krásně povozil o minulém víkendě.Počasí super,tak mě to lákalo na výlet.Potkal jsem několik motoráčků,jejichž majitelé nevydrželi a vypluli.Sice to nebylo na nocleh(vzledem k posádce:děti 2 a 5 let s manželkou,ale bylo to super.Tento víkend je máme v úschovně u babičky tak snad přemluvím manželku na výlet delší.Má být sice zima,ale aspoň se bude tulit :) a =).Nebude někdo na Vltavě v úseku Praha-Mělník? Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste ještě někdo na vodě?Já jsem se krásně povozil o minulém víkendě.Počasí super,tak mě to lákalo na výlet.Potkal jsem několik motoráčků,jejichž majitelé nevydrželi a vypluli.Sice to nebylo na nocleh(vzledem k posádce:děti 2 a 5 let s manželkou,ale bylo to super.Tento víkend je máme v úschovně u babičky tak snad přemluvím manželku na výlet delší.Má být sice zima,ale aspoň se bude tulit :) a =).Nebude někdo na Vltavě v úseku Praha-Mělník?

Jo tak to ti závidím, taky jsem měl hříšné myšlenky ale rozebral jsem si nohu abych si objednal ND a bohužel jsem na suchu, ale když jsem viděl jaké bylo počasí tak jsem "plakal" - hned bych tak vyrazil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...