dedek Zveřejněno 10. Listopad 2010 Sdílet Zveřejněno 10. Listopad 2010 Zakoupil jsem si na stará kolena mot.člun na závěsný motor postavený z mahagonové překližky.Je to pravděpodobně vyrobeno v NDR.Prosím o nějaké informace ohledně toho jak člun vypadal když byl nový,poněvadž si chci postavit pěkného oldtimera a nevím jak do toho.Budu vděčný za každou informaci.Délka lodě je 4,8m a šířka asi 1,5m. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 10. Listopad 2010 hoď dotaz sem: http://jachting.info/index.phpvyskytuje se tam Maxík a jeho hoby jsou renovace německejch ( převážně ) člunůa zná kde kterej, jistě ti poradíd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedek Odesláno 23. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2010 Přeju Vám všem moc krásné a štědré vánoce,a do celého nového roku dobré zdraví a hodně elánu do renovací těch našich plovoucích miláčků.Mám jeden velký problém.Prosím Vás o informaci kde by se dala zakoupit mahagonová nebo dubová vodovzdorná překližka.Může být i buková.Díky Dědek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedek Odesláno 23. Prosinec 2010 Autor Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2010 (upraveno) Mám ještě jeden dotaz. Má někdo z Vás nějaké informace o plachetnici anglické výroby jménem Pedro 17.Mám chuť ji dát pěkně do kupy.Dík Dědek. Upraveno 23. Prosinec 2010 uživatelem dedek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 23. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 23. Prosinec 2010 Zkus Jafa Holz,nebo Finforest http://jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4150&highlight=voduvzdorn%E1+p%F8ekli%BEka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 24. Prosinec 2010 Sdílet Odesláno 24. Prosinec 2010 pokud jsi z okoli prahy tak nejlip Jafa v Brandyse nad Labem ale chce to osobne aspon ja tam pochodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se