viky_cz Odesláno 15. Únor 2011 Sdílet Odesláno 15. Únor 2011 To neni pravda, neustale ji shanim nejaky lidi aby s ni mluvili. Zejmena kdyz jsem nekde v tramtarii. ;)Mam ted v hlave takovy tema, ale je ponekud kontroverzni. Mozna ho zalozim tady a ne tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Únor 2011 Autor Sdílet Odesláno 15. Únor 2011 Tak vona i mala centralka ma dneska 700W, takze na pohon mensi lodicky staci. Akorat to zere jako 2.3HP lodni motor a jede jako 0.8HP. Mimochodem.. podle myho nazoru je v CR malo vody na to, aby nejaky forum o lodich bylo konkurencni, ale ze jisty "vyrazny" moderator je debil uz jsem si vsim a dokonce mi to i bylo potvrzeno. Akorat je mi lito ze tady si sice muzu dovolit napsat co si myslim, aniz by mne nekdo nadaval, ale spis to vypada ze to je proto, ze to nikdo necte. :) (peace samo....)Tak nevim, myslíš tím "debilem" mě nebo jsem moc domyšlivý.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 (upraveno) Ty jsi vyrazny moderator na "konkurencnim" foru? Ale i kdyby jo..... ne, tebe nemyslim. :) Upraveno 16. Únor 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boule Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 Kam jsem to sakra zase dostal? Zvenčí to vypadá jako fórum o lodích. No jo, taky se vždycky nedržím tématu. Hlavně, že je pohoda. Vzpomene si ještě někdo na staré fórum? To byl správný blázinec i bez výrazného moderátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 Ja ho nikdy nevidel. Jsem tu novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 Vzpomínám si, že před nedlouhou dobou na něj byl odkaz. Není v tom novém (a pěkném) dyzajnu někde zašit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se