Přejít na obsah
Plavidla.cz

za čím taháte

rumburak

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 2 months later...
Viktore, VW Transporter v úpravě Westfalia měl můj pan profesor Pavel Dias a užili jsme si s tím autem hodně zábavy už jako študáci SUPš před 30 lety,stabilně mu to jezdilo za 10-13 litrů benzínu a byl na něj patřičně pyšný,vozil nás v tom "na plenéry" a sám s ním jezdil po kšeftech,bylo to praktické a na tu dobu i celkem pohodlné auto,syncro je však něco navíc a určitě si zaslouží péči,opatruj ho...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nech si ho nastříkat Rust-stopem,dělá to u vás Auto Boura v Dymokurech a máš po problému s korozí,funguje to skvělě,nechal jsem tam udělat staré Pajero a je od té doby pořád stejné bez koroze,ale jsou to už 3 roky a bylo by vhodné ty nástřiky zase někdy obnovit,moderní auto na tahání zatím nechci,nelíbilo by se mu ani trochu nutné zanořování se stávajícím vlekem, až pořídím jiný vhodnější vlek ,nebude už snad potřeba tolik zajíždět do vody...po nástřiku ti budou kvičet řeměny,je potřeba vše odmastit,což je asi jediná nepříjemnost,pokud jim auto nespadne ze zvedáku...pojišťovna veškeré opravy zaplatila Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

Rust-stop by ti pomohl určitě, je vzlínavý a dostane se všude,při montáži couvací kamery jsem měl rozdělané 5-té dveře a pod čalouněním byl jen stříbrný a hlavně mastný plech až do střechy,pro mě jsou bohužel Dymokury tam i zpět cca 600km,pro tebe je to za rohem...
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Ja mel ve Finskym technicaku 2t a ve Finskym manualu jsem mel 1.5t, takze jsem rad za 2t a neremcam. Koneckoncu, uz tak jsem mel v papirech dost bordelu, nechtel jsem je dráždit. ;)

Jo... a nakonec jsem si objednal 205/70 R15, protože mi to s tema 225/70 nechtělo za 4 brat kopce. Pripravil jsem se o 1.5cm svetlosti, ale dneska jsem zkousel jezdit na 185R14 a mensi kola tomu fakt svedci. V terenu to sice není az tak slavny, ale dalo se s tim v pohode projet co je tak normalne potřeba.

Zde video:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...