honza Zveřejněno 14. Září 2010 Sdílet Zveřejněno 14. Září 2010 čau. Mám takový dotaz . Na Yotube jsem viděl výměnu oleje, dotyčný vytáhl z vypouštěcí zátky hadici a z ní vypustil olej.Nevíte někdo kde by se dala tato vypouštěcí hadice sehnat. Mám takové tušení , že je to jeden kus - vypouštěcí hadice .Mám vestavěný motor Mercruiser 3l, rok výroby 2000. Díky. Zatím čau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Září 2010 Sdílet Odesláno 14. Září 2010 Ahoj. Toto bohuzel nevim, ale take jsem o tom slysel.Ja jsem si udelal neco podobneho s tim, ze jsem urizl malej kanystr. Ten dam dicky pod motor pod vypoustak. Vysroubuju vzadu dole na cele ten vypousteci sroub z lode. Skrz nej prostrcim pulcoulku zahradni hadici, ktera se tam v pohode vejde. Na tu si navliknu klasickou rychlospojku na zahradni hadici a tu pricvaknu na protukus, kterej mam v tom urizlym kanystriku. No a konec hadice co mi cumi z lode strcim do kanystru. Takto vypustim olej z motoru a bez problemu sundam filtr a prakticky mi do lodi olej ani nekapne :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. Září 2010 Sdílet Odesláno 15. Září 2010 Ahoj já vypouštím olej tak,že motor je ohřátý a na trubičku měrky oleje nasadím hadičku od pumpičky co cpu olej do Z nohy a vycucnu to takhle jde to velice dobře.Mám prázdný 5l kanystřík od kapaliny do ostřikovače zavřu a dám na likvidaci.Okolo filtru dám kousek igelitu odšroubuji filtr dám nový a doliji olej podle toho co tam se tam vejde určitě vypouštím vše Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se