Lubor Zveřejněno 10. Listopad 2022 Sdílet Zveřejněno 10. Listopad 2022 Sezóna 22 skončila. Přišlo období, kdy můžeme už jen vzpomínat na zážitky a vymýšlet, co bychom chtěli zažít sezónu příští. Vkládání fotek už funguje, tak se podělte o svoje NEJ z roku 2022 a odhalte své plány na rok 2023, ať nám to do toho jara rychleji uteče. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2022 (upraveno) nevím jestli je toto možné považovat za zážitek,ale během letošního kotvení na Dyji se mi pravidelně na motorech tvořilo toto i přes protinárůstovou AF vazelínu,je to bochnatka americká,zavlečený druh,zdraví neškodná,žijící jen v chemicky čisté vodě a čistící vodu,tedy užitečný organizmus,ale smrdí to rybinou a je potřeba to pořád dokolečka čistit,což nechceš...na AF lodě však neulpívá a proti bochnatce bude stačit zvedat motory,což jsem nedělal.a sezona 2023? možná opět Dyje (máme tu naprostý klid vody do 10kW,ale chtělo by to další 1-2 posádky,je nám samotným v naší marině smutno),případně návrat do domovské mariny v Rakousku na Dunaj,ale nejlepší kamarád onemocněl a v marině už nebývá,tak jsme se tam ani letos nehrnuli a uvidíme jak to bude na jaře,Dunaj je silně návykový,ale mít loď 1km od domu je super,doma je doma...pokud by jste někdo uvítal kotvení na příští sezonu u mol na NM1,řešení domluvy klidně na trvalé kotvení existuje,stačí mít na lodi zapsaný v LO motor do 10kW a mít modrou kartu,je tu fajn rybaření ,koupačka a dobré víno,jezero je celkem čisté ,nikdy nebývá zelené jako Vltava na soutoku s Otavou a navíc mívá v létě 27stupňů...a těch cca 570ha na vyblbnutí na vodě stačí.Pro představu přikládám obrázek nabízeného kotvení. Upraveno 4. Prosinec 2022 uživatelem zdenek2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 13. Listopad 2022 Autor Sdílet Odesláno 13. Listopad 2022 Ten motor vypadá, jako by tam ležel 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 13. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2022 jo vypadá,ale bochnatka to spolehlivě zvládala po 2-3 týdnech...hodně foukalo kvůli bouřkám,tak jsem raději nechával nohy ve vodě a čistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 16. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2022 Ahoj,tak to je hustý,vypadá to jako montážní pěna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 16. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2022 Ahoj,na rozdíl od montážní pěny tento organizmus má červené žilky a páchne starou rybou,je to hnusné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 18. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2022 jen takto mě manželka dostane ráno do obchodu pro chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky