Zet Zveřejněno 9. Listopad 2022 Sdílet Zveřejněno 9. Listopad 2022 Už dlouho mě vrtá hlavou když vidím vyvázané lodě u mol pro parníky, jak by parník řešil přistání u takto obsazeného mola.Odvázali by loď ? - to si neumím představit. Že by vynechal zastávku s lidmi se mi také nezdá. Máte někdo povědomost řešení takové situace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 9. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2022 Asi takto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 9. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2022 Taky díky podobným pitomcům už je na tomhle mělnickým přistávadle branka na zámek. Zamčenej. V Davli je to taky často. Parník houká jak šílenej a z putyky po chvíli vyrazí volným krokem posádka necek se vztyčeným prostředníčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 9. Listopad 2022 Autor Sdílet Odesláno 9. Listopad 2022 Asi takto ;) z toho nejsem moudrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 9. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2022 Jó,časy se mění i na vodě.Začíná to být ,jak na silnici.Dříve byli vodáci pospolu,dneska je to netolerance.Kotvíš u mola,tak to tam vezmu ať udělám pořádnou vlnu,abyste viděli, "jakej jsem borec",a vaše lodě mě nezajímají.Někdy si říkám,jestli s vodou neskončit a najít si jiný koníček,který by mi dělal radost.Nejhorší je,že kvůli takovým hovadům-viz text výše-nás ostatní semelou do jednoho pytle.Vemte si třeba rybáře-věčný boj,protože pár takových jim schválně jede do vlastců a je to zafixovaný na všechny lodě.Těším se na dobu,kdy se to změní.Hezký večer všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 10. Listopad 2022 Autor Sdílet Odesláno 10. Listopad 2022 .........Někdy si říkám,jestli s vodou neskončit a najít si jiný koníček,který by mi dělal radost.Nejhorší je,že kvůli takovým hovadům-viz text výše-nás ostatní semelou do jednoho pytle..........Tomu se říká trudnomyslnost a zpátečnické myšlénky :) neboj než si najdeš jinej koníček tak nám soudruzi ty "zbohatlické manýry" s loděmi zarazí, a na řekách zůstanou jenom uvědomělí ekoveslaři a ti hodní rybáři.Ale kdyby jste měli někdo něco k mému původnímu dotazu, byl bych rád - fakt mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 10. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 10. Listopad 2022 Něco podobnýho jsem si řikal, v sezóně 2020, kdy se díky Covidu fakt nikam nemohlo. Přijeli jsme takhle jednou k nám na Žernosecký (Píšťanský) jezero a na místě kde většinou stojí na kotvě i s náma max 1-3 lodě, tak jich najednou stálo asi 10-15, okolo ostrova se nedalo zakotvit vůbec nikde. To pro nás bylo jak nočmí můra a fakt jsem přemýšlel, že jestli to takhle půjde dál, tak na to kašlu.No naštěstí Covid skončil, lidi můžou zase do zahraničí a u nás na vodě prakticky nikdo neni :) Když jsme jeli letos koncem června do Prahy a zpět, tak jsem za celý týden potkal mimo Prahu víc nákladů, než malých sportů :) Na žernosekách jsme i přes prázdniny stáli na kotvě prakticky sami, prostě paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky