ondra Zveřejněno 21. Říjen 2022 Sdílet Zveřejněno 21. Říjen 2022 Nevíte kam se poděla aplikace LAVDIS? Již se nedá stáhnout pro Android, ani pro Apple.DíkyO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 21. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2022 Jestli blbě nehledáš. Je to tam na první pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 21. Říjen 2022 Autor Sdílet Odesláno 21. Říjen 2022 Mám nový iPhone a ten to v Appstore nevidí. Ve starém to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 21. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2022 V tom se nevyznám, mám to v Obchod play u Googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 21. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2022 A jak to používáte? Ono to dokáže zobrazit polohu na mapě? Kdysi jsem se snažil to rozchodit na notebooku, ale nepodařilo se mim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 21. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 21. Říjen 2022 Mají v tom bordel. V telefonu podkladová mapa nejde a někdy před dvěma roky říkali, že to opraví. No doteď kulový. V PC to prý chodit má, povídali.Takže zatím nejlepší navigace je na waterways.czPrůběžně aktualizovaná a navrch zadarmo. Včetně Německa a dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 24. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2022 Já na waterways koukal, akorát už nejde stáhnout intalačka od Garminu mapsource, takže to nemam do čeho nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 24. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2022 Já mám navigaci Lowrance a před pár lety jsem se pokoušel do ní dostat z těch stránek waterways.cz mapy. Někde jsem se tenkrát zasekl. Funguje to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 24. Říjen 2022 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2022 Mně v navigaci Garmin. Už dlouho. Pomohl mi to nahrát autor. Bydlí v Praze a byl velmi ochotný. Zkus ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 3. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 3. Listopad 2022 Existuje nějaká jiná možnost, jak v mobilu používat waterways, než placená aplikace? Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 24. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2022 Ahoj, já dnes naládoval mapy z waterways.cz do mého historického Garmina na lodi a vše šlape. Stačilo stáhnout 1 soubor a nahrát ho na SD kartu, dle návodu.Funguje bez problému, žádné chyby jsem nezaznamenal.Chystáme se na Berlínská jezera a do Polska na Mazury, tak jsem rád, že nebudu muset furt koukat do mobilu a hledat kde jsem.Díky za tip Davide :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 25. Listopad 2022 Sdílet Odesláno 25. Listopad 2022 Ahoj, to je ono, že ve starém přístroji běží všechno.Já mám starou Garmin 620 a v pohodě.Když dám kartu s mapou do novějšího Garmina echomap 62CV, tak mi to napíše hlášku -- mapa nebyla ověřena a byla vypnuta. =( Mám mapu Jadranu a vodní cesty ČR.Nevíte někdo prosím, co se s tím dá dělat????Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 23. června Sdílet Odesláno 23. června Ahoj, jsem ted na Orliku a zjistil jsem, ze nemam v mapach vubec nic krome vyznacene plavebni drahy na bilym podkladu. Je to tak od Slap nahoru do Budejovic. nevite nekdo jestli waterways dal mapy nemaji nebo se mi to spatne nahralo na sd kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. června Sdílet Odesláno 24. června Tady to je kompletní https://geoportal.plavebniurad.cz/apps/vodni-cesty-verejnost/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. června Sdílet Odesláno 24. června (upraveno) V online mapě jsou i mapy, takže asi něco špatně nahrané , ale teď jsem si všiml, že nemluvíš o Lavdisu, takže zkus ten, tam je vše komplet Upraveno 24. června uživatelem Anachy doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. června Sdílet Odesláno 24. června Teď jsem se díval na geoportal a ty mapové podklady na Vltavě ke stažení a instalaci jsou tam opravdu jen po Slapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 24. června Sdílet Odesláno 24. června V aplikaci Lavdis mapy jsou, ale to musim otvirat mobil. Daval jsem si mapy z waterways do garmina v lodi, ale jak jsem psal, jsou jen po Slapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. června Sdílet Odesláno 24. června Máš poslední verzi z června 2024? Já teda ještě ne, třeba to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky