nach32 Zveřejněno 15. Červen 2022 Sdílet Zveřejněno 15. Červen 2022 Ahoj neřešil jste někdo ochranu přídě motorového člunu proti nárazu.. Ten laminát je strašně choulostivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 15. Červen 2022 Sdílet Odesláno 15. Červen 2022 Co zkusit nenarazet přídi do ničeho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Červen 2022 Sdílet Odesláno 15. Červen 2022 Zadej do google "keelguard" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 16. Červen 2022 Autor Sdílet Odesláno 16. Červen 2022 Nenarážet přídi do ničeho je dobrá rada. Myslím na to od doby co jsem si pořídil loď. Ten Keelguard je pěknej asi začnu šetřit. Teď jsem našel toto https://www.lodniobchod.cz/lode-cluny/oderove-profily/chranic-kylu-hull-saver.html.Čím sundat z kýlu antifouling. Brousit se mi to nechce už jsem to zažil a je to děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky