kosak Zveřejněno 21. Duben 2022 Sdílet Zveřejněno 21. Duben 2022 Ahoj, měl jsem v plánu nechat loď polepit folií, nicméně se ukázalo, že folie moc nedrží na zkřídovatělém gelcoatu :)Vzal jsem tedy šmirgl 1000 a pod vodou celý trup přebrousil. Následně jsem to ještě přejel strojně zelenou brusnou pastou od 3M a dostal trup do nějakého pololesku.Druhý pokus lepení folie nevyšel stejně, folie sice drží lépe, nicméně po odrtržení stále tahá ven bílý prach, který rapidně snižuje lepivost folie. Po přejetí rukou, hadrem nebo čímkoliv jiným žádný bílý prášek z trupu nejde, pouze folie to tahá ven.Další broušení nemá žádný další efekt. Pravděpodobně bych tedy celý trup pod folií přejel jednou vrstvou Topcoatem, aby se původní gelcoat uzavřel a přestal ze sebe pouštět ten sajrajt. Napadá vás případně něco jiného?Folii už mam koupenou a nestála zrovna málo, takže řešení nic nelepit není moc uspokojivé :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 21. Duben 2022 Sdílet Odesláno 21. Duben 2022 Vapka to nevymeje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 21. Duben 2022 Autor Sdílet Odesláno 21. Duben 2022 Nene vakpa s tim nic nedělá. až silnější lepidlo z folie to začne tahat ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se