tomosossss Odesláno 17. Únor 2013 Sdílet Odesláno 17. Únor 2013 vodu nasál,válce jsou ale ok,po mechaniské stránce je v pořádku,jen to zapalování je v čudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 17. Únor 2013 Sdílet Odesláno 17. Únor 2013 Mám ten samý a také cívky v čudu, u těchto motorů prý častý jev. Taky půjdu cestou e-bay nebo ještě je možnost přes www.go2marine.com 30,-USD ale 40 je poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Únor 2013 Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 dneska jsem s Pokorným v hospodě ( kde jinde) mluvil, cívky má, i celý zapálko. Tedy jen mu zavolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 21. Únor 2013 Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 No, vždyť jsem to říkal.....to je osvědčenej člověk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomosossss Odesláno 24. Duben 2013 Sdílet Odesláno 24. Duben 2013 Tak Motor už zase jede, cívky nové a chytnul na drc,cívky sehnané od tohoto prodejce http://www.lodehoracek.cz/?page=home velice ochotný a hodný člověk, všem jen doporučuji a i touto cestou mu děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se