sedivak Zveřejněno 20. Únor 2022 Sdílet Zveřejněno 20. Únor 2022 18. až 20.3 2022Se už snad konecke zase dočkáme 😀Půjdete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 27. Únor 2022 Sdílet Odesláno 27. Únor 2022 Já půjdu, potřebuju se po těch dvou mizerných sezónách "namotivovat", abych tu nadcházející pořádně využil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 27. Únor 2022 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2022 Taky se moc těším a třeba se tam konečně potkáme 😀👍 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 27. Únor 2022 Sdílet Odesláno 27. Únor 2022 Manželka se vyjádřila jasně. Loď máme dostatečnou, žádná další se kupovat nebude. Takže na FOR Boat nejde.Já se těším na klobásu u stánku a nějakou tu inspiraci co a jak na lodi vylepšit. Půjdu v pátek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 27. Únor 2022 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2022 Tak to máme úplně stejné. Stačí klobása a nějaké drobnosti na loď a hlavně inspirace, co ještě vylepšit....Kdy půjdeme ještě nevím. Dám vědět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mič Odesláno 4. Březen 2022 Sdílet Odesláno 4. Březen 2022 Tak hned napiste co jste kde objevili, ja se chystam v sobotu a jsem odborník vzdycky prehlednou nejvetsí perly :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se