skodavrs Zveřejněno 31. Srpen 2010 Sdílet Zveřejněno 31. Srpen 2010 čau,nemáte někdo kontakt na někoho kdo dokáže opravit otáčkoměr popřípadě rychloměr?díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 1. Září 2010 Sdílet Odesláno 1. Září 2010 Zdravím, taky bych někoho ocenil, nový stojí cca 3000,- :-((a hlavě bych rád zachoval retro design.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Září 2010 Sdílet Odesláno 1. Září 2010 servis / prodejna fy. PAL, Praha Kbely to dělal ještě před rokem. na hlavní, kousek za fabrikou, před sv. křižovatkou v pravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 1. Září 2010 Sdílet Odesláno 1. Září 2010 Tak na to bych se rád podíval.Asi bude skoro stejně stavěný jako otáčkoměry z auta nebo motorky.Ty opravit šly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Září 2010 Sdílet Odesláno 1. Září 2010 Některé otáčkoměry mají zezadu "štelovací" šroubek pro nastavení počtu válců motoru a občas se stane, že se ten šroubek pootočí a potom ten otáčkoměr ukazuje "kraviny" , nebo taky nic, tak doporučuji zkontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 2. Září 2010 Autor Sdílet Odesláno 2. Září 2010 (upraveno) já jsem již loď koupil s nefunkčním otáčkoměrem, ručička stále ukazuje 4000ot, tedy něco je zaseklé.Teď při poslední vyjížďce mi přestal ukazovat rychloměr.Proto se ptám kdo by mi to dokázal opravit. Upraveno 2. Září 2010 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 prp Ondru,můžeš mi poslat foto toho tvého otačkoměru Volva,možná,že mám doma starší zcela stejný a funkčníBootcentrum@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 já jsem již loď koupil s nefunkčním otáčkoměrem, ručička stále ukazuje 4000ot, tedy něco je zaseklé.Teď při poslední vyjížďce mi přestal ukazovat rychloměr.Proto se ptám kdo by mi to dokázal opravit.Co se týče rychloměru záleží zda máš podtlakovej nebo něco elektronického, u toho podtlakového stačí když projedeš bordelem a něco se ti vcucne do trubičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 Vždyť píšu že bych se v tom povrtal.Můj názor je:Když něco nefunguje tak to víc rozbít nejde.Zatím mi většinou vyplatil.Ale jde o to jestli je tam naměřeno všechno co tam má být.To je 12V,kostra a signál otáček.Teprve potom je chyba v otáčkoměru samotném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Září 2013 Sdílet Odesláno 22. Září 2013 Ahoj, poslední dobou mám na svém Mercruiseru 3,0 LX problém s otáčkoměrem. Někdy po delším stání se ručička za jízdy houpala sem ptam, po chvíli vše ok. Ovšem dnes jsem při jízdě po Labi kdy jsem jel maximálkou tzn vždy to bylo 4500ot zaznamenal, že točím 5500-5600. Vrtuli jsem nedávno dával novou 21", předtím také byla 21" nehledě na to, že když jsme tu vrtuli před 3 nedělema zkloušeli společně tak motor točil na max 4500. Na volnoběh ukazuje cca 900ot. Je chyba v budíku nebo mám někde zkusit vyčistit kontakty či snímač, pokud ano kde to na tomhle motoru najdu? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Září 2013 Sdílet Odesláno 23. Září 2013 Koukam, že ti nikdo neporadil.... :-(Já jsem se vrtal ve všech mých budíkách. Otáčkoměr je v podstatě elektronickej čítač, kterej čítá počty hození jiskry. :-) Lidsky řečeno bere to signál z rozdělovače z kladívka. Prvně bych se podíval po všech kontaktech a po kabelu. Jestli je někde blbej kontakt, tak ti to klidně načítá víc signálů, než ve skutečnosti. Klidně bych provizorně natáhnul novej drát a zkusil to. Jestli to bude OK, tak hledej chybu ve vedení.Taky zkontroluj polohu přepínače zezadu na budíku. Já mám nastavení na 4 / 6 / 8 válců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 23. Září 2013 Sdílet Odesláno 23. Září 2013 Mě to dělaly Kontakty vzadu na budiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Září 2013 Sdílet Odesláno 23. Září 2013 OK zkusim zezadu budiku vse promazat a odoxidovat, je fakt ze je nekdy zamlzenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se