nach32 Zveřejněno 9. Prosinec 2021 Sdílet Zveřejněno 9. Prosinec 2021 Ahoj. Tak mě čeká výměna čepu a gimbal ringu na transomu Bravo 2. Jaké máte zkušenosti s opravou a nákupem dílů, dělal jste to někdo sám nebo jste si to nechali někde opravit-jaká byla výsledná cena? Měnily jste celý ten gimbal ring nebo to tady někdo umí vyvařit a znovu vyfrézovat. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 13. Prosinec 2021 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2021 Máš už to vyndané? Opravdu máš poškozený držák? Je špatný pouze čep, nebo futro v protikuse na zrcadle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2021 vyndané to zatím nemám ale je vůle v tom hliníkovém prstenci je tam čtyřhranná díra a do ní čtyřhranný čep. čep je možná ok když je železný.předpokládám,že je vymačkanej jen ten hliník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 14. Prosinec 2021 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2021 Tak to nejdřív rozeber a potom zjišťuj co a jak, popravdě ještě jsem neviděl vůli mezi čepem a prstencem, ale mezi čepem a horním futrem.Ale neviděl jsem toho ještě hodně :-) takže nechci tvrdit že to není možné.Až to bude venku tak pak teprve uvidíš co a jak, a pokud nepůjde povolit vnitřní táhlo k řízení a vyrazit čep, tak bude muset ven motor a vnitřní díl ... a to je teprve něco, vím o čem píšu, už jsem to zažil ;-)Jestli je opravdu vymačkaný čtyřhran na prstenci, tak to půjde těžko opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 15. Prosinec 2021 Autor Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2021 je to sice trochu jiná noha ale závada je stejná. U mě je ta vůle menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se