Zdenda Zveřejněno 14. Listopad 2021 Sdílet Zveřejněno 14. Listopad 2021 Ahoj,hledal jsem, ale buď blbě, nebo tu nic takového není.V lodi, kterou jsem pořídil, jsem pod podlahou našel původní hliníkovou nádrž na 200 l. Původní majitel ji odstřihl a místo toho nainstaloval dvě nové plastové nádrže.Uvažuju, že bych tu původní nádrž zase zprovoznil. Nemají ty původní nádrže nějaké nevýhody? Nějaké problémy, které už u těch nových nejsou?Nevim... třeba jestli se to ve vlnách nezavzdušňuje apod.Jinak původní nádrž jednak skvěle využívá jinak mrtvej prostor pod podlahou, ale hlavně je nízko a v ose lodě. Při 200 l paliva už to nějaká hmotnost bude.Jaké jsou vaše zkušenosti?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelH Odesláno 14. Listopad 2021 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2021 Nebude ta vestavná nádrž děravá? Nedovedu si představit důvod, proč by to jinak původní majitel dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 15. Listopad 2021 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2021 Taky si myslím,žebude děravá a dolovat ji ven bude neskutečný problém.Mám ji taky hliníkovou a díra?,to je moje noční můra.Zkus ji naplnit vodou a uvidíš jestli se objeví pod motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Listopad 2021 Autor Sdílet Odesláno 15. Listopad 2021 Taky si myslim, ze je derava.Jde mi jen o to, jestli ma smysl ji pouzivat na benzin.Lip znam auta a tam je rada veci, ktery nema smysl opravovat, protoze od zacatku stoji za kulovy. Proste inzenyri slapli vedle.Vyndat tu nadrz znamena rozkopat pulku lode.O to nejde. Stejne ji opravim, nebo vyrobim novou. Jen jde o to, jestli bude zpet na benzin, nebo jestli z ni bude nadrz na vodu. Radeji bych na benzin.Na vodu staci mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 15. Listopad 2021 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2021 Je tady někde vlákno prasklá nádrž,mám to za sebou a přes zimu aspoň budeš mít co dělat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se