PetrK Zveřejněno 7. Říjen 2021 Sdílet Zveřejněno 7. Říjen 2021 Ahoj, poradili byste mi, prosím, jak opravit startér? Na dovolené se mi to trochu rozbilo, objednal jsem náhradní díl, ten unašeč co je na něm namotané lano, který roztáčí setrvačník. Dávám to dohromady a teď jsem se zaseknul těsně před koncem, nedokážu to sesadit, aby ten zobáček na obvodu se vytočil při zatažení ven, aby pak zapadnul do vybrání toho setrvačníku. Koukal jsem se na youtube, stáhnul sem si dílenskou příručku yamaha a myslím že to mám správně, leč to nějak nefunguje.. Poradili byste mi, prosím? Podle mě by to měl vystrčit ven ten drát, co je obtočen okolo středu, ale ten se při zatažení za lano startéru jen točí dokola a nemá tendenci klást odpor a tím vystrčit ven ten zobáček...dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK Odesláno 12. Říjen 2021 Autor Sdílet Odesláno 12. Říjen 2021 Tak problém jsem vyřešil, ukázalo se, že mi tam chybí součástka, kterou jsem našel na dně motoru kam spadla, když si mi to rozsypalo.. Takové prodloužení pružiny, tím se snížilo její napětí a tím ten odpor toho drátu obtočeného okolo podložky při otáčení způsobí, že ten zobáček se může vytočit směrem ven a otočit setrvačníkem motoru.Tak kdyby se vám to taky vysypalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se