Přejít na obsah
Plavidla.cz

12 jarni sraz

Doporučené příspěvky

Tak trochu musím korigovat původní slib o účasti. Přijedu, jak jsem pořád přesvědčen, v počtu dva plus pes, ale pravděpodobně bez lodi. Záměr mi dost narušil zdravotní stav - včera jsem byl propuštěn ze špitálu po infarktu a nechce se mi zatím moc nocovat jako partyzán. Ale ještě uvidím.

Tak držím palce, ať jsi brzy v cajku a ať zdraví slouží!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Akce,,12 Jarni sraz ,, se neuprosně blíží tak připomínam.......druhy víkend v červnu (10-11-12.6) Veletovska zatoka - Labe ř.km 928 a prosim bylo by dobre dat vedet kdo a jak dorazí ohledne kotvení,jídla,místa na karavan nebo stan a pod.Mapku s vyznačenou cestou po suchu najdete na faceboku-skupina Veletovska zatoka a informace nebo potvrzení učasti take tam nebo na tel.čísle 605725824-p.Jana, případne zde na www.plavidla.cz-12 jarni sraz prosim zkopirujte to někdo i na www.jachtinginfo.cz Packa
Odkaz ke komentáři

Zdravíme z Dalešic.

Na sraz přijedeme 2 a to buď s lodí nebo bydlíkem.

Minulý týden jsme provedli osobní prohlídku místa srazu a můžeme popsat své postřehy.

1. Zátoka se jeví jako klidná a tváří se vlídně. Voda průhledná, místy čistá. Na dně lze zřít mělčiny, klacky, kmeny i kamení. Zde doporučuji obezřetnou plavbu s hlídkou na přídi. :)

2. Molo po levé straně na modrých sudech je velmi vratké a vhodné pro dobrodruhy a kaskadéry. :O

3. Molo - ponton se zakotvenou lodí - ve směru plavby z řeky, tuším že z Labe, je betelné a hlavně do hospody pár kroků. :lol:

4. Příjezd od náplavky (sjezdu) po sjízdné cestě až k hospodě lze zvládnou osobním autem, ale místa na parkování málo snad je pro obsluhující personál, rozhodně néé s karavanem.

5. Příjezd po cyklostezce je po velmi špatné cestě, štrejchl jsem vanou o hlínu jsou zde vyježděné hluboké koleje, bydlíkářům doporučuji si ji nejprve prohlédnout. Louka je krásná, ale v den naší návštěvy byla ještě krásně zaroslá trávou.

6. Pro nocování s karavanem doporučuji dojednat stání u sjezdu. Je zde poměrně velká a rovná plocha a o kousek dál byl i příjemný rybář s chatkou. Varoval nás před suchými topoly, které prý bez varování padají.

7. Sjezd do vody ze strany Veletova je dlážděný a prostorný i s místem pro otočení i parkování. Je zakončen ve vodě rozbitými kamennými dlažkami cca 2m, dále jsem již neviděl - vhodný pro malé a lehké lodě a gumáky. Pro nás to není.

8. Na sraz se už moc těšíme :lol: .

Chtěli jsme přidat i pár fotek, ale nejde nám to =(

Tak jak již psal Lubor :

Když k příspěvku přidám přílohu byť jen 120kB, tak mi to píše:

"Chyba

Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh."

Když dám odkaz na fotku na rajčeti pomocí IMG tagů, tak mi to nic nezobrazí.

Odkaz ke komentáři

Vím že to je unavne ale opět připomínam-kdo ma v planu dorazit na ,,12 jarní sraz,, prosim dejte vedet (stačí SMS) na uvedene číslo ohledne nakupu jídla a míst ke kotvení pripadne mist na karavan.Jsou k dispozici 3 sedmimetrove pontony na vyvazaní,sjezd ve Veletove a Starem Koline je opravdu pro menší lode a jinak je perfektní sjezd v Tynci nad Labem v Marine což je 4km a jedna komora(jede do 18 h).Na protejsim brehu je možnost karavanu,bude posekano.......na prepluti zatoky by melo sloužit převoznicke šlapadlo .kontaktovat lze i na FB skupine Veletovska zatoka.o víkendu dam jeste nejake upřesnění Packa
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj,

chtěli bychom tímto poděkovat všem, kteří se zasloužili o vydařený 12. jarní sraz v krásném a příjemném prostředí. Zvláště pak Ivanovi a Liborovi za skvělé zázemí. Fotodokumentace z naší strany letos nebude a tak poprosíme o nějaké fotky od ostatních účastníků zájezdu. =D

Odkaz ke komentáři