packa Zveřejněno 20. Září 2021 Sdílet Zveřejněno 20. Září 2021 ahoj vim že je brzy něco planovat ale pokud by byl zajem se zase podivat s ,,jarnim srazem,, na Labe tak kousek od Tynce nad Labem vyrostlo letos nove zazemí.Je to sice takove,,trampske,, ale.....sjezdy jsou kousek a možnost plavby jak nehoru až k Hrčakum nebo na Poděbrady .Byl by zajem?https://www.facebook.com/photo?fbid=4611844505548769&set=pcb.4611845018882051 pro představu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 20. Září 2021 Sdílet Odesláno 20. Září 2021 Ahoj,to víš,že zájem bude,urcitě to bude dobrý,rádi přijedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 21. Září 2021 Sdílet Odesláno 21. Září 2021 Ahoj Packo. To myslíš Oseček 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 21. Září 2021 Sdílet Odesláno 21. Září 2021 Jj, je to tam fajn. Já se určitě ukážu a doufám že konečně do těchto končin dorazím po vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 21. Září 2021 Autor Sdílet Odesláno 21. Září 2021 Ahoj Packo. To myslíš Oseček 1 ? ne je to ř.km 927,8-takova mala zatoka kousek pod Veletovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulda Odesláno 22. Září 2021 Sdílet Odesláno 22. Září 2021 Letos v srpnu jsem plul kolem, ale ten vjezd se mi zdál dost zarostlý. Tak jsem tam nezajížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 22. Září 2021 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2021 no ono tam z Labe neni moc vidět ale pak se to otevře,jo a kanal ma hloubku kolem metru https://www.facebook.com/photo?fbid=4303378513017393&set=a.1163169870371622 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 22. Září 2021 Sdílet Odesláno 22. Září 2021 Pokud to bude časově možné, tak bych připlul. A když zrovna budou, tak bych vzal sele na gril ... Pokud bude zájem 🤠 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 22. Září 2021 Autor Sdílet Odesláno 22. Září 2021 každa iniciativa je vítana-zatim je to jen tak předběžně domluveny-termin by se začal řešit tak v břěznu (začinalo se začatkem května aby to vyšlo na st.svatek ale pak se to kvuli počasí posunulo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 23. Září 2021 Sdílet Odesláno 23. Září 2021 no ono tam z Labe neni moc vidět ale pak se to otevře,jo a kanal ma hloubku kolem metru https://www.facebook.com/photo?fbid=4303378513017393&set=a.1163169870371622 Packo, to je ta odbočka kousek na tvou chatou? Ke konci sezóny to vypadalo jako by to někdo pročistil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Únor 2022 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2022 tak dneska jsem předběžně zamluvil termín na ,,12 jarni sraz,, tentokrat opet na Labi-konkretne ve Veletově(asi v polovině mezi Tyncen nad Labem a Kolinem.Datum srazu je 10-12.6. Je to takova zatoka asi 1,5 km pod komorou Veletov ř.km 928 ,kotvení u pontonu,jídlo a pití za ,,lidovku,,po celou dobu srazu, v blízkosti 2 sjezdy a tretí sjezd v Marina Tynec nad Labem....je nad komorou ale asi by šlo vyjednat v patek proplavení mimo provozní dobu.Nějake info-fotky najdete na facebooku ve skupine Veletovska zatoka..........tak dejte vědět jestli souhlasíte Libor Pacak-Packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Únor 2022 Sdílet Odesláno 12. Únor 2022 Za mne dobry, budu se tesit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Únor 2022 Autor Sdílet Odesláno 12. Únor 2022 viky prosim prekopiruj to i na jachting-díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldSedivak Odesláno 12. Únor 2022 Sdílet Odesláno 12. Únor 2022 (upraveno) Dá-li Bůh a manželka dovolí ... připluju. edit: Tak připlujeme 2 dospělí, dítě a dva psy. Upraveno 21. Únor 2022 uživatelem OldSedivak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 13. Únor 2022 Sdílet Odesláno 13. Únor 2022 Těšíme se, dva + pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 13. Únor 2022 Sdílet Odesláno 13. Únor 2022 taky přijedeme 2-3 + pes,Míro vem mu náhubek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Únor 2022 Sdílet Odesláno 14. Únor 2022 viky prosim prekopiruj to i na jachting-díkyJe to tam. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 20. Únor 2022 Sdílet Odesláno 20. Únor 2022 přeposílám z jachting.infoDoplnil bych Vikiho pozvánku o pár dalších org/tech poznámek:V místě pískovny jsou dvě místa ke kotvení a táboření. Jedno v podstatě přímo proti vjezdovému kanálu, kde je také stojí kiosek s občerstvením a přístavní molo. Omezené místo na parkovaní a stanování. Příjezd autem - projet Veletov od odbočky ze státní silnice stále rovně až k Labi "Na přívoze" a pak vpravo po navigaci. Druhé je za vjezdem vlevo, s větší plochou pro stany, příp. auta, vleky a obytňáky. Příjezd autem z cyklostezky 2.Labská ve směru od Veletova.Z jednoho na druhý to jde obejít, přeplavat, přejet na místní loďce nebo šlapadle - bude k dispozici.Obě příjezdové trasy autem jsou vidět na Mapy.cz – turistická.Z důvodu zajištění odpovídajících zásob jídla, pití a organizaci kotvení, stanování, parkování atd. je potřeba se včas, tedy aspoň 14dnů předem, přihlásit s poznámkou kolik lidí, zvířat, zdali s lodí, stanem, autem, vlekem.Novinky a další vývoj můžete sledovat na Fejsbuku, ve skupině Veletovská zátoka - kotvení , občerstvení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 24. Únor 2022 Autor Sdílet Odesláno 24. Únor 2022 https://www.facebook.com/groups/294664728860719/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=369852851341906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. Únor 2022 Sdílet Odesláno 28. Únor 2022 Když spustím loď v Roztokách pod Prahou, jak dlouho pojedu do Veletova? Dám to za jeden den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dědek1684956734 Odesláno 28. Únor 2022 Sdílet Odesláno 28. Únor 2022 Nedáš, nebo s vodřenejma ušima Je to šestnáct komor a cca 130km. Komora, když to nejlépe vyjde, tak 10-15min, takže spíš 20. To ale musí stát komorník ve velíně v pozoru. Takže jen komory cca pět hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 28. Únor 2022 Sdílet Odesláno 28. Únor 2022 Takže ve čtvrtek ráno spustit v Roztokách, ze čtvrtka na pátek přespat někde po cestě, v pátek příjezd do Veletova, posezení u táboráku s lidmi, které znám jen podle nicků z plavidla.cz, v sobotu zvolna zpátky, ze soboty na neděli přespat kde to vyjde, v neděli odpoledne naložení v Roztokách na přívěs a v pondělí hurá do práce celý odpočatý... Mně to přijde docela dobrodružný, ale manželka s tím asi svolná nebude. Pokusím se vyjednat si poustevnický prodloužený weekend a dám vědět, jestli se zúčastním. V každém případě díky za zorganizování a pokud nepřijedu, tak jsem srab. :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Březen 2022 Autor Sdílet Odesláno 2. Březen 2022 když byl prvni a druhy sraz v Kralupech a Nelahozevsi tak jsem tam byl se Sportem 25 a cestovkou kolem 30km a dal jsem to za den v pohode...je pravda že zpatky-nahoru teda trochu problem protože Vltava jede do 17h tak Miřejovice me proplavila paní až po..... jinak to mam do Veletova jeste asi 17km a dve komory .Labe jede do 18h tak by to melo vyjít.pak je jeste možnost to hodit na Labe nekde blíž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Květen 2022 Autor Sdílet Odesláno 6. Květen 2022 Přátelé,datum ,,12 Jarniho srazu,, se blíží-tak pokud mate nejake dotazy tak je davejte sem nebo na facebooku ve skupine Veletovska zatoka-hlavne by bylo dobre se ozvat aby se mohlo naplanovat stravovaní.........Packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Květen 2022 Sdílet Odesláno 6. Květen 2022 Tak trochu musím korigovat původní slib o účasti. Přijedu, jak jsem pořád přesvědčen, v počtu dva plus pes, ale pravděpodobně bez lodi. Záměr mi dost narušil zdravotní stav - včera jsem byl propuštěn ze špitálu po infarktu a nechce se mi zatím moc nocovat jako partyzán. Ale ještě uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky