Přejít na obsah
Plavidla.cz

12 jarni sraz

Doporučené příspěvky

ahoj vim že je brzy něco planovat ale pokud by byl zajem se zase podivat s ,,jarnim srazem,, na Labe tak kousek od Tynce nad Labem vyrostlo letos nove zazemí.Je to sice takove,,trampske,, ale.....sjezdy jsou kousek a možnost plavby jak nehoru až k Hrčakum nebo na Poděbrady .Byl by zajem?https://www.facebook.com/photo?fbid=4611844505548769&set=pcb.4611845018882051 pro představu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 months later...

tak dneska jsem předběžně

zamluvil termín na ,,12 jarni sraz,, tentokrat opet na Labi-konkretne ve Veletově(asi v polovině mezi Tyncen nad Labem a Kolinem.Datum srazu je 10-12.6. Je to takova zatoka asi 1,5 km pod komorou Veletov ř.km 928 ,kotvení u pontonu,jídlo a pití za ,,lidovku,,po celou dobu srazu, v blízkosti 2 sjezdy a tretí sjezd v Marina Tynec nad Labem....je nad komorou ale asi by šlo vyjednat v patek proplavení mimo provozní dobu.Nějake info-fotky najdete na facebooku ve skupine Veletovska zatoka..........tak dejte vědět jestli souhlasíte Libor Pacak-Packa

Odkaz ke komentáři

přeposílám z jachting.info

Doplnil bych Vikiho pozvánku o pár dalších org/tech poznámek:

V místě pískovny jsou dvě místa ke kotvení a táboření.

Jedno v podstatě přímo proti vjezdovému kanálu, kde je také stojí kiosek s občerstvením a přístavní molo. Omezené místo na parkovaní a stanování. Příjezd autem - projet Veletov od odbočky ze státní silnice stále rovně až k Labi "Na přívoze" a pak vpravo po navigaci.

Druhé je za vjezdem vlevo, s větší plochou pro stany, příp. auta, vleky a obytňáky. Příjezd autem z cyklostezky 2.Labská ve směru od Veletova.

Z jednoho na druhý to jde obejít, přeplavat, přejet na místní loďce nebo šlapadle - bude k dispozici.

Obě příjezdové trasy autem jsou vidět na Mapy.cz – turistická.

Z důvodu zajištění odpovídajících zásob jídla, pití a organizaci kotvení, stanování, parkování atd. je potřeba se včas, tedy aspoň 14dnů předem, přihlásit s poznámkou kolik lidí, zvířat, zdali s lodí, stanem, autem, vlekem.

Novinky a další vývoj můžete sledovat na Fejsbuku, ve skupině Veletovská zátoka - kotvení , občerstvení.

Odkaz ke komentáři

Takže ve čtvrtek ráno spustit v Roztokách, ze čtvrtka na pátek přespat někde po cestě, v pátek příjezd do Veletova, posezení u táboráku s lidmi, které znám jen podle nicků z plavidla.cz, v sobotu zvolna zpátky, ze soboty na neděli přespat kde to vyjde, v neděli odpoledne naložení v Roztokách na přívěs a v pondělí hurá do práce celý odpočatý... Mně to přijde docela dobrodružný, ale manželka s tím asi svolná nebude. Pokusím se vyjednat si poustevnický prodloužený weekend a dám vědět, jestli se zúčastním. V každém případě díky za zorganizování a pokud nepřijedu, tak jsem srab. :cool:
Odkaz ke komentáři

když byl prvni a druhy sraz v Kralupech a Nelahozevsi tak jsem tam byl se Sportem 25 a cestovkou kolem 30km a dal jsem to za den v pohode...je pravda že zpatky-nahoru teda trochu problem protože Vltava jede do 17h tak Miřejovice me proplavila paní až po..... jinak to mam do Veletova jeste asi 17km a dve komory .Labe jede do 18h tak by to melo vyjít.pak je jeste možnost to hodit na Labe nekde blíž :)
Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Tak trochu musím korigovat původní slib o účasti. Přijedu, jak jsem pořád přesvědčen, v počtu dva plus pes, ale pravděpodobně bez lodi. Záměr mi dost narušil zdravotní stav - včera jsem byl propuštěn ze špitálu po infarktu a nechce se mi zatím moc nocovat jako partyzán. Ale ještě uvidím.
Odkaz ke komentáři